Sürprizbozan RDR2'yi bitirdim mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

449549

Hectopat
Charles ve Sadie ile karlı dağa çıktık, çatıştık ve en sonunda Dutch, Micah'ı vurdu ve gitti; eve döndük. Geliştiricilerin isminin çıktığı ekran geldi geçti. Oyunu kaydet dediğimde yalnızca %77 tamamladığım gözüküyor. Bu ilerleme yalnızca ana hikayeyi değil de avcılık, harita keşfi gibi diğer tüm başarımları da mı içine alıyor? Öyleyse normal.

Evet yan görevler de dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yüzde yüzlemek için şu haritadaki soru işaretlerini de yapmalısınız, etrafınızdaki insanlara yardım da etmelisiniz hocam. Bunları yapmadınız sanırım en azından soru işaretlerini. Şu taş oymayalarını falan hallettiniz mi?

Onun dışında sigara kart setlerini tamamladınız mı?
Mezarları ziyaret ettiniz mi?
Tiyatroya gittiniz mi?
Banyo yaptınız mı?
Manzara çizimleri yaptınız mı?
Hayvanları bol bol incelediniz mi?
Bir kaç tane özel karakter ile etkileşime geçtiniz mi? (Körler, gaziler v.s)

Bunları da yaparsanız %100 yapabilirsiniz tabii sadece bunlar yok. Daha yapmanız gereken bolca şey var kısaca.

Yan görevleri o kadar zevkle oynadım ki, yan görevleri yapmak için ana hikayeyi arka plana attım çoğu zaman. Şu an haritamda hiç soru işareti yok, sadece 3 adet yan görev kaldı o kadar.
Ana hikaye bitmiş, tebrikler . Bu arada dediğin de doğru ana hikayenin yanında yan görevler + keşif/hayvan avı/toplanabilir öğeler vs toplam yüzdeliğe katılıyor.
Hocam oyun menüsünde hani diyor ya yok şu kadar balık tut yok şu kuşu baltayla öldür falan gibi görevler var ya yüzdeliği onlar da etkiliyor diye biliyorum.
Sağ ol @Jonathan North Ben de öyle düşünmüştüm arkadaşlar, çünkü yan görev de kalmadı. Yavaştan %100 yapmaya başlayayım o zaman. Bu oyunda avcılık yaparken alınan zevki başka yerde bulmak çok zor.

Öncelikle geçmiş olsun, artık oynadığınız hiçbir oyun size zevk vermeyecek.
Sorunuza gelecek olursak oyundaki yan görevlerden tutun challenge'lere kadar her şeyi bitirmiş olmanız gerekiyor. Bahsettiğim challenge'leri bitirmek günler sürüyordu.
Sonucunda da size dandik bir kıyafet veriyordu.

Oyunun tüm içeriğinin %77'sini tamamlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…