Hocam uzun olay ama burada kısaca özetleyeyim onunda konusunu açacağım zaten 1-2 saate;
Şimdi olay şöyle ben PC'yi formatlamak zorunda kaldım formatladım ama bende orijinal Windows lisansı bulunuyordu. Sonra o hesabı değil başka hesabı girdiğim için lisans gitti. Şimdi dün biraz uğraştırdım ama Windows ayarlardaki kullanıcı hesabını değiştiremedim mailini. Değiştirsem lisans otomatik olarak etkinleştirilecek. konusunu açacağım 1-2 saate eğer biliyorsanız etiketlerim.
Hiç vallahi Windows'u etkinleştir sonuyla bitirmiş. @M3HM3TY korsan bile olsa etkinleştirin şu Windows'u performanstan güvenliğe kadar hepsine faydalı.
Evet yanlış bilmiyorsam önemli değil. Sonda veya herhangi başka bir yerde onur gidişatı değiştirmiyor. Sadece artık market indirimlerinden yararlanamazsınız ve Dead Eye değişecek. Keyfinize bakın, bol kement atmalar
Sadece yüksek onura sahip olduğunuzda elde ettiğiniz mağaza indirimlerini kaydebersiniz John'la onur seviyesini düşürürseniz. Onun haricinde onur sisteminin Arthur'un aksine görevlerin gidişatını veya John'un karakterini değiştiren bir özelliği yok.
Evet hocam. Görevlerde de değiştirmiyor bir şey. Terör estirin estirmesine ama imkansız ilk başlarda. Silah bile yok doğru düzgün ilk başlarda. Amele olduğun için. Bir 3-4 saat oynamak gerek en az. Ve hazırlanın, ilk başlarda feci sıkılacaksınız.
Evet hocam. Görevlerde de değiştirmiyor bir şey. Terör estirin estirmesine ama imkansız ilk başlarda. Silah bile yok doğru düzgün ilk başlarda. Amele olduğun için. Bir 3-4 saat oynamak gerek en az. Ve hazırlanın, ilk başlarda feci sıkılacaksınız.