hellomister
Hectopat
Yüksek-onur-John'a yardım et sonuyla bitirmişsiniz zaten hocalarım demiş.
İlk oynayışımda Micah Arthur'un kafasına sıkmıştı
İzlemesi kötüydü.
İlk oynayışımda Micah Arthur'un kafasına sıkmıştı
Bende bir sorun var. Daha doğrusu güzel bir şey. Windows'u Etkinleştir yazısı RDR2'yi açınca gidiyor.Sağ alttaki yazıyla nasıl oyuna odaklandın hocam ben aşırı takığım. 50 TL ye orjinal dijital lisans al kurtul ömür boyu![]()
VULKAN da açıyorsan o yüzdendirBende bir sorun var. Daha doğrusu güzel bir şey. Windows'u Etkinleştir yazısı RDR2'yi açınca gidiyor.
Ciddi ciddi, oyunu açınca hiç o yazı gözükmüyor. Oyunum orijinal![]()
Evet VULKAN modunda. Dediğiniz gibi o yüzden olabilir.VULKAN da açıyorsan o yüzdendir
Sağ alttaki yazıyla nasıl oyuna odaklandın hocam ben aşırı takığım. 50 TL'ye orijinal dijital lisans al kurtul ömür boyu![]()
Sağ alttaki yazıyla nasıl oyuna odaklandın hocam ben aşırı takığım. 50 TL ye orjinal dijital lisans al kurtul ömür boyu![]()
Evet yanlış bilmiyorsam önemli değil. Sonda veya herhangi başka bir yerde onur gidişatı değiştirmiyor. Sadece artık market indirimlerinden yararlanamazsınız ve Dead Eye değişecek. Keyfinize bakın, bol kement atmalar![]()
Sadece yüksek onura sahip olduğunuzda elde ettiğiniz mağaza indirimlerini kaydebersiniz John'la onur seviyesini düşürürseniz. Onun haricinde onur sisteminin Arthur'un aksine görevlerin gidişatını veya John'un karakterini değiştiren bir özelliği yok.Anladım teşekkür ederim.
Peki John ile artık onurum önemli mi? Görevleri falan yapıyorken. Ben bunun konusunu açmıştım ama yanlış hatırlamıyorsam bana önemsiz demişlerdi.
Evet, yok.Hocam yani görevlerde de bir etkisi yok değil mi? Ona göre terör estireceğim biraz ilerleyince.
Evet hocam. Görevlerde de değiştirmiyor bir şey. Terör estirin estirmesine ama imkansız ilk başlarda. Silah bile yok doğru düzgün ilk başlarda. Amele olduğun için. Bir 3-4 saat oynamak gerek en az. Ve hazırlanın, ilk başlarda feci sıkılacaksınız.Hocam yani görevlerde de bir etkisi yok değil mi? Ona göre terör estireceğim biraz ilerleyince.
Evet hocam. Görevlerde de değiştirmiyor bir şey. Terör estirin estirmesine ama imkansız ilk başlarda. Silah bile yok doğru düzgün ilk başlarda. Amele olduğun için. Bir 3-4 saat oynamak gerek en az. Ve hazırlanın, ilk başlarda feci sıkılacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.