Sürprizbozan RDR2'yi hangi sonla bitirdim?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sağ alttaki yazıyla nasıl oyuna odaklandın hocam ben aşırı takığım. 50 TL ye orjinal dijital lisans al kurtul ömür boyu :D
Bende bir sorun var. Daha doğrusu güzel bir şey. Windows'u Etkinleştir yazısı RDR2'yi açınca gidiyor.

Ciddi ciddi, oyunu açınca hiç o yazı gözükmüyor. Oyunum orijinal :D

Sağ alttaki yazıyla nasıl oyuna odaklandın hocam ben aşırı takığım. 50 TL'ye orijinal dijital lisans al kurtul ömür boyu :D

Hocam uzun olay ama burada kısaca özetleyeyim onunda konusunu açacağım zaten 1-2 saate;
Şimdi olay şöyle ben PC'yi formatlamak zorunda kaldım formatladım ama bende orijinal Windows lisansı bulunuyordu. Sonra o hesabı değil başka hesabı girdiğim için lisans gitti. Şimdi dün biraz uğraştırdım ama Windows ayarlardaki kullanıcı hesabını değiştiremedim mailini. Değiştirsem lisans otomatik olarak etkinleştirilecek. konusunu açacağım 1-2 saate eğer biliyorsanız etiketlerim.

Sağ alttaki yazıyla nasıl oyuna odaklandın hocam ben aşırı takığım. 50 TL ye orjinal dijital lisans al kurtul ömür boyu :D

Hiç vallahi Windows'u etkinleştir sonuyla bitirmiş. @M3HM3TY korsan bile olsa etkinleştirin şu Windows'u performanstan güvenliğe kadar hepsine faydalı.

Evet yanlış bilmiyorsam önemli değil. Sonda veya herhangi başka bir yerde onur gidişatı değiştirmiyor. Sadece artık market indirimlerinden yararlanamazsınız ve Dead Eye değişecek. Keyfinize bakın, bol kement atmalar :)

Hocam yani görevlerde de bir etkisi yok değil mi? Ona göre terör estireceğim biraz ilerleyince.

Anladım teşekkür ederim.

Peki John ile artık onurum önemli mi? Görevleri falan yapıyorken. Ben bunun konusunu açmıştım ama yanlış hatırlamıyorsam bana önemsiz demişlerdi.
Sadece yüksek onura sahip olduğunuzda elde ettiğiniz mağaza indirimlerini kaydebersiniz John'la onur seviyesini düşürürseniz. Onun haricinde onur sisteminin Arthur'un aksine görevlerin gidişatını veya John'un karakterini değiştiren bir özelliği yok.

Hocam yani görevlerde de bir etkisi yok değil mi? Ona göre terör estireceğim biraz ilerleyince.
Evet, yok.

Evet hocam. Görevlerde de değiştirmiyor bir şey. Terör estirin estirmesine ama imkansız ilk başlarda. Silah bile yok doğru düzgün ilk başlarda. Amele olduğun için. Bir 3-4 saat oynamak gerek en az. Ve hazırlanın, ilk başlarda feci sıkılacaksınız.

Evet hocam. Görevlerde de değiştirmiyor bir şey. Terör estirin estirmesine ama imkansız ilk başlarda. Silah bile yok doğru düzgün ilk başlarda. Amele olduğun için. Bir 3-4 saat oynamak gerek en az. Ve hazırlanın, ilk başlarda feci sıkılacaksınız.

Daha şimdiden sıkılmaya başladım ama bakalım John'la da bitireceğim. 10 Saat'de bitiyor değil mi?

Hocam o dediğim olaydan anlıyorsanız konu açtığımda etiketlerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı