RDR2'yi sevemedim

halilakyildiz

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu RDR2 nasıl bu kadar ilgi çekici geliyor herkese anlayamadım gitti. Bende istiyorum bende bana ilgi çekici eğlenceli hikayesi sarsın açık dünyasında takılayım istiyorum ama olmuyor. Oyunu indirdim açtım sadece 1 saat hikaye izliyorum zaten çok sinir bozucu geldi kapattım. Neresinde sarmaya başlıyor bu oyun bu kadar birisi açıklasın Allah aşkına.

İlk karlı bölümü geçtikten sonra başlıyor.

Türkçe yama modlarını indirerek, oyunda biraz ilerle. Hikaye karmaşıklaştıkça hoşuna gidecektir.

Oyun genel olarak hantal zaten. Vurdulu kırdılı bir oyun değil. Hikaye anlatımıyla, sinematikleriyle çok başarılır bir oyun. Tabi her anlamda başarılı ancak oyunun başlarında buna ağırlık verildiği için herkese hitap etmeyebilir.

12 saate yakın oynadım bende sevemedim açık dünya oyunları çok severim AC serisini bütün oyunlarını bitirdim mesela ama RDR2 pek güzel gelmedi bana

Mesela bu dünyada Witcher sevmeyenler de var olabilir her oyunu herkesin tadına uygun olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…