RDR2'yi sevemedim

Oyunun ilk birkaç saati simülasyon gibi zaten. O kısımları geçince hikaye ve oynanış açılıyor ama yine de sevmeyebilirsiniz. Sonuçta herkes her oyunu sevecek diye bir şey yok.

İlk 1 saati açık dünya bile değil oyunun, sıra tabanlı sinematik görevler var. Çete ilk kamp yeri olan Horseshoe Overlook'a geldiğinde açık dünya başlıyor. Genelde CS:GO ve PUBG gibi FPS oyunları oynayan biri olarak oyunda 600'den fazla saatim var ve hiç online oynamadım bile, bu ne kadar sarıcı olduğunu anlatmaya yeter. Bence oyunun tek sıkıntısı hala bitmeyen sorunları. Üçüncü kez hikayeyi oynuyorum, 3-4 saatte bir ERR_GFX_STATE hatası verip oyundan atıyor, denemediğim yol kalmadı ama çözümü yok. Ama işte böyle de bir oyun, daha önce 2 kez bitirdiğim oyunu zırt pırt hata verip oyundan atmasına rağmen inatla hala oynamaya çalışıyorum.

Arkadaşlar şu RDR2 nasıl bu kadar ilgi çekici geliyor herkese anlayamadım gitti. Bende istiyorum bende bana ilgi çekici eğlenceli hikayesi sarsın açık dünyasında takılayım istiyorum ama olmuyor. Oyunu indirdim açtım sadece 1 saat hikaye izliyorum zaten çok sinir bozucu geldi kapattım. Neresinde sarmaya başlıyor bu oyun bu kadar birisi açıklasın Allah aşkına.

"Zevkler ve renkler farklıdır".

Arkadaşlar şu RDR2 nasıl bu kadar ilgi çekici geliyor herkese anlayamadım gitti. Bende istiyorum bende bana ilgi çekici eğlenceli hikayesi sarsın açık dünyasında takılayım istiyorum ama olmuyor. Oyunu indirdim açtım sadece 1 saat hikaye izliyorum zaten çok sinir bozucu geldi kapattım. Neresinde sarmaya başlıyor bu oyun bu kadar birisi açıklasın Allah aşkına.

Tam sayı vermeyeyim 300+ oyun oynayıp bitirmişimdir. Her türlü oyunu oynadım diyebilirim ama RDR 2'yi yüklemeye bile tenezzül etmedim. Kovboy oyunlarını sevmiyorum. RDR2 bana aşırı itici geliyor. Kızılderililer aklıma geliyor.

Diriliş ertuğrul, kuruluş Osman, uyanış büyük Selçuklu gibi tarihi dizileri izlediysen bu şekilde kendini kaptırıp sevebilirsin belki. Sevemediysen de yapacak bir şey yok. Hikaye ekranını izlemek zorunda değilsin. Space ile gecebilirsin. Ama hikaye modu için o kısa videolarda ne yapacağını gösteriyor. Türkçe yama ile ilerleyebilirsin. At koşturup durursun görevler bitince GTA 5 gibi araba çeşitleri yok tabii ki. RDR2 Online de iyi sarıyor 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı