RDR2'yi sevemedim

Aynısını Joker filmi için düşünmüştüm. Beş para etmez filmi halk birbirini gaza getire getire arşa çıkarmıştı zamanında. Ancak RDR2 hak ediyor bence bu tartışılır.

Arkadaşlar şu RDR2 nasıl bu kadar ilgi çekici geliyor herkese anlayamadım gitti. Bende istiyorum bende bana ilgi çekici eğlenceli hikayesi sarsın açık dünyasında takılayım istiyorum ama olmuyor. Oyunu indirdim açtım sadece 1 saat hikaye izliyorum zaten çok sinir bozucu geldi kapattım. Neresinde sarmaya başlıyor bu oyun bu kadar birisi açıklasın Allah aşkına.

Ben de Witcher 3'ten sonra yavaş hikaye anlatımından sevemedim. 15 saat ite kaka oynadım.

Arkadaşlar şu RDR2 nasıl bu kadar ilgi çekici geliyor herkese anlayamadım gitti. Bende istiyorum bende bana ilgi çekici eğlenceli hikayesi sarsın açık dünyasında takılayım istiyorum ama olmuyor. Oyunu indirdim açtım sadece 1 saat hikaye izliyorum zaten çok sinir bozucu geldi kapattım. Neresinde sarmaya başlıyor bu oyun bu kadar birisi açıklasın Allah aşkına.

RDR2 arkanıza yaslanarak keyifli keyifli oynanacak türden bir oyun. Siz daha çok Doom gibi tempolu oyunlar seviyorsanız bu yüzden sıkıcı gelmiş olabilir. Zevk almıyorsanız zorlamayın derim.

Normal sevmemen, Açık Dünya ve Yan Etkinlikler zirveye oynarken ana hikaye çok sönük kalıyor bu muhteşemliği taşıyamıyor.
En büyük sebebi Dutch zaten oyundan silseler şu karakteri 10/10'luk oyun olacak ha birde bu kadar kaliteli bir açık dünyada her hikaye ezilir.
Eğer o hikayeyi Kojima yazmadıysa, sadece Kojima-San dengeleyebilir ikisinin seviyesini.

Oyunun ana karakteri çok hantal. Kampta bir yere gitmek mesele. Fast travel belli bir seviyeden sonra açabiliyorsun o da kısıtlı. Oyun içi aktiviteler de kısıtlı. Ben oyunu bitirdim ama ben de etki bırakmadı.

Hikaye izlemek istesem film izlerim. Açık dünyası için oynayabilirsin Rdr2'yi. Ana hikayeyi sal, bin atına milleti vur.
Max valorant oyuncusu yorumu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı