RE2 Remake'de diğer karakter oynanmalı mı?

422470

Hectopat
Az önce claire kısmını bitirdim. Leon kısmını oynamalı mıyım? Fark var mı? Oynamazsam ne kaybederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karargaha giriş yeri farklı, eşyaların yerleri farklı,oyunun son kısımları ve boss farklı ve oyunun tam sonunu görmek için bitirmek gerekiyor.2. oynanış biraz daha korkunç.

Az önce claire kısmını bitirdim. Leon kısmını oynamalı mıyım? Fark var mı? Oynamazsam ne kaybederim?
Ben iki karakterle de sıfırdan başlamayı öneririm, ama öncesinde hikayenin eksik kalmaması için diğer karakterle 2nd run yapmalısın. Ardından tekrar farklı karakterle sıfırdan oynayabilirsin. Kastettiğim şey, asıl oynadığın karakterle oynarken diğer karakterin geçtiği yolları görmek. Ancak bu mod oyunu bir nebze zorlaştırıyor:
  • Bazı ara sahneler atlanıyor ve oyuna çok daha hızlı dalıyorsun.
  • Bazı bulmacalar değişiyor, kodlar ve şifreler sabit kalır, ancak bulmacalar (örneğin voltaj regülasyonu, veya kanallarda satranç) biraz daha zordur.
  • Karakter farklı başlangıç silahı alır.
  • Haritadaki nesnelerin düzeni biraz değişir (sırlara erişim, yükseltmelerin kilidini açmak ve yeni silahları hızlı açmak daha kolay).
  • Oyunun başlangıcından itibaren Tyrant tarafından takip ediliyorsunuz .
  • Haritada çok daha az mühimmat ve çare bulacaksınız, bu yüzden bosslara karşı savaşmak için mühimmattan tasarruf etmelisin.

Son düzenleme:
Ben ilk oynayışımda Leon ile oynadım, sonra Claire ile ikinci kez başladım. Giriş yeri farklı, zombiler ve şu siyah dev adam daha agresif böyle yavaş yavaş karizmatik yürüyüş değil de hızlı tempoda gidiyor, bulmacalardan farklı olanlar var. Bence oynamak şart değil ama zaten oyun kısa sürdüğünden daha devam etmek isteyenlere bahane olsun diye konmuş gibi, her türlü zevkli ama bence şart değil.

O kısmı anlamadım. Claire ile oyunun sonunda leon ile buluştuk sonradan yaratık geldi orada bitti. Leon da farklı mı olacak yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…