Ben iki karakterle de sıfırdan başlamayı öneririm, ama öncesinde hikayenin eksik kalmaması için diğer karakterle 2nd run yapmalısın. Ardından tekrar farklı karakterle sıfırdan oynayabilirsin. Kastettiğim şey, asıl oynadığın karakterle oynarken diğer karakterin geçtiği yolları görmek. Ancak bu mod oyunu bir nebze zorlaştırıyor:Az önce claire kısmını bitirdim. Leon kısmını oynamalı mıyım? Fark var mı? Oynamazsam ne kaybederim?
Az önce claire kısmını bitirdim. Leon kısmını oynamalı mıyım? Fark var mı? Oynamazsam ne kaybederim?
Son bossu göremezsin ve farklılıklar var claire ile de oyna.
O zaman biraz ara vereyim sonra Leon'a başlarım.
Claire bitti zaten.
Sizin tercihiniz, ancak aklınızda bulunsun hangi karakterle 2nd run yaparsan, gerçek finali o karakterle görüyorsunuz.O zaman biraz ara vereyim sonra Leon'a başlarım.
O şekilde daha iyi olur, ikisini de deneyimlersin. Bu arada yukarıda 2nd Run'ın özelliklerini belirttim, daha kısa ve zorlu bir şey arıyorsan deneyebilirsin. Ancak hangi karakterle 2nd run yaparsan, gerçek finali o karakterle görüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.