RE2 Remake'de diğer karakter oynanmalı mı?

422470

Hectopat
Az önce claire kısmını bitirdim. Leon kısmını oynamalı mıyım? Fark var mı? Oynamazsam ne kaybederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Claire ile oynarken leon ne yapıyor onu göstermek istemisler ama cok basarılı yapamamıslar.
Bencede, Leon ile Claire polis merkezine Clarie'ın girdiği kapıda karşılaşıyorlar ilk oynanışta. Sonra orada tekrardan yolları ayrılıyor ama ikinci kez oynadığınızda diğer karakter o kapıdan içeri giriyor, yani aynı anda o binada bulunmuşlar ama iki karakterle de aynı bulmacayı farklı zamanlarda nasıl çözüyoruz ve nasıl hiç karşılaşmıyoruz tarzında sorular vardı second run oynarken.

Sonunu görmek için dünden beri oynuyorum sonunda bitti. Çok beğendim. Acaba devam oyunu falan gelir mi?

Sonunu görmek için dünden beri oynuyorum sonunda bitti. Çok beğendim. Acaba devam oyunu falan gelir mi?

3'un remakesinin hiç begenilmedigini tek 4'un gideri oldugunu 4'den sonrasının da hiç gideri olmadığını söyleyebilirim 3'te 500 merminiz falan oluyor hiç Resident Evil'lik bir durum degil cok begendiysen 4'e bakabilirsin.

RE2 Remake'nin devamı gelmez mi? Sonu sanki gelir gibi bitti de.

Bir de anlamadığım sondaki kamyon ne alaka? Neden öyle bir sahne var ki?

Ben iki karakterle de sıfırdan başlamayı öneririm, ama öncesinde hikayenin eksik kalmaması için diğer karakterle 2nd run yapmalısın. Ardından tekrar farklı karakterle sıfırdan oynayabilirsin.

Claire oynadım sonra leon 2nd bitirdim. En baştan Leon'a başlamalı mıyım? Gerek var mı? Oyun sonunu da gördüm zaten. Claire ile oynarken leon ne yapmış onu da gördüm.

Son düzenleme:
Gelmez. Resident Evil 2, Part 2 tarzı bir oyun hem isim hem de mantık olarak pek oluru var gibi gelmiyor bana. Gelirse ne güzel ama zaten şu an RE4 Remake ile uğraşıyorlar, sonrada muhtemelen Village’dan sonraki oyun gelir desen, zor o iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…