RE4, RE7 ve RE8 alınır mı?

konpachiro

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600
RYZEN 5 5500
A 520 M-K
2*8 RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben Steam yaz indirimlerinde Resident Evil 4, Resident Evil 7 ve Resident Evil 8 almayı düşünüyorum. Sarar mı sizce yoksa dönemi geçti mi? Ben Resident Evil serisini bitiren birkaç YouTuber izlemiştim fakat bayağı uzun süre geçti aradan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı sarar. Geçen hafta indirimdeyken 7-8 Bundle aldım ve birkaç gün önce Resident Evil 8'i bitirdim çok keyif alarak oynadım. Bence indirimdeyken alın.
Almayı düşünüyorum fakat sınav stresinden midir bilmiyorum son zamanlarda oyunlar beni çok sarmıyor,mesela en son sekiro:shadows dies twice aldım fakat sıkılıp bıraktım.

Almayı düşünüyorum fakat sınav stresinden midir bilmiyorum son zamanlarda oyunlar beni çok sarmıyor,mesela en son sekiro:shadows dies twice aldım fakat sıkılıp bıraktım.
Dediğiniz gibi özel hayatınızdaki stresten kaynaklı olması çok muhtemel. İkinci bir seçenek de tarzınıza uygun oyun bulamadığınız için sarmamıştır.

RE'nin dönemi geçer mi :) Survival horror genresini popülerleştiren seridir, hala da oyunu çıkıyor. Aldığınızda severseniz RE1 ve RE2 remakelerini, hatta eski oyundan kaçınmam derseniz emulatorle tüm seriyi oynamayı bile öneririm. Kontrollerin zorluğuna vs. rağmen iyi yıllandığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı