Reactos'i beğeniyor musunuz?

Huso112

Hectopat
Makaleler
1
İlk önce nedir bu ReactOS?

ReactOS, 1998'de geliştirilmeye başlanan ve şu an itibariyle 0.4.13 sürümünde olan açık kaynak işletim sistemidir. İlk ismi FreeWin95 olması ile beraber Windows uygulamalarını çalıştırabilir. Yani kendileri Windows NT çalıştırabilen ve bedava olan nadir işletim sistemlerindendir.
Eğer daha çok kurcalamak isterseniz linkler: 1 2 3 4 5 6

Evet, şimdi de cevapları alalım!

Son düzenleme:
Sanal makine üzerinde denemiştim, Windows 95 görünümü vardı. Ana sisteme kurulmaz diye düşünüyorum.

Bu arada GNU/Linux kategorisine açılmış ama Linux tabanlı değil bildiğim kadarı ile.
Kurmayı denemiştim, ama kuramamıştım. Ayrıca evet, Linux tabanlı değil. Konu yanlış yere açılmış.
İlk önce nedir bu ReactOS?

ReactOS, 1998'de geliştirilmeye başlanan ve şu an itibariyle 0.4.13 sürümünde olan açık kaynak işletim sistemidir. İlk ismi FreeWin95 olması ile beraber Windows uygulamalarını çalıştırabilir. Yani kendileri Windows NT çalıştırabilen ve bedava olan nadir işletim sistemlerindendir.
Eğer daha çok kurcalamak isterseniz linkler: 1 2 3 4 5 6

Evet, şimdi de cevapları alalım!
Bence GNU/Linux'un yerini tutamayacak bir işletim sistemi.

"I tried installing it once, and it immediately bluescreened. Overall pretty convincing windows experience, 9/10"

Hahaha : ))
Hocam yorumsuz 🤣
Kurmayı denemiştim, ama kuramamıştım. Ayrıca evet, Linux tabanlı değil. Konu yanlış yere açılmış.

Bence GNU/Linux'un yerini tutamayacak bir işletim sistemi.
Kesinlikle hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı