Ready or Not mu Disco Elysium mu?

Xenonium

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
Epic yaz sonu indirimlerinden bir oyun alacağım. Başlıkta gördüğünüz gibi, sizce hangisi? İsterseniz başka oyun önerebilirsiniz.

Baktığımda God Of War, Witcher 3 gördüm.

Son düzenleme:
Eğer beraber oynayacağın arkadaşların varsa Ready or Not kesinlikle sarar. Arkadaşların yoksa eğer God of War alabilirsin, bence çok güzel bir oyun. Witcher 3 de güzel ama GOW daha iyi bence.
Disco Elysium ile alakalı birşey diyemeyeceğim çünkü oyunu bilmiyorum.

Eğer beraber oynayacağın arkadaşların varsa Ready or Not kesinlikle sarar. Arkadaşların yoksa eğer God of War alabilirsin, bence çok güzel bir oyun. Witcher 3 de güzel ama GOW daha iyi bence.
Disco Elysium ile alakalı birşey diyemeyeceğim çünkü oyunu bilmiyorum.
Arkadaşım yok maalesef.

Dediğim gibi hikayeli oyunlar daha çok sarar. Ready or Not ekip olmadan tek başına oynamanın seni saracağını düşünmüyorum. GOW alabilirsin bence. Onun dışında aşağıdaki önerdiğim oyunlara da bakabilirsin.
RDR 2
TLOU
Uncharted
Spider-Man Remastered
Hepsini oynadım sanırım GOW kalıyor.

Hocam Disco Elysium oynamadım ama oyun hakkındaki yorumlara bakacak olursak kitap okur gibi oyunu oynuyormuşsun. Hikaye ve seçimler senin için çok önemliyse ve okumaktan gocunmazsan bence seversin. Ben kesinlikle oynamayı düşünüyorum.
Ready or Not konusuna da gelirsek, ben oynayış süremin %80'inde tek başıma oynadım ve zevk aldım ancak bu genel olarak arkadaşlarla oynanacak oyunları tek başıma oynayan birisi olduğum için de olabilir. Bu oyunun muadili piyasada yok gibi bir şey ancak hangi oyundan daha çok zevk alacağını kendin tartıp ona göre seçim yapmalısın.

Disco elysum kesinlikle harika bir hikayesi ve harika bir rol yapma oyunu ama bence Hades, GoW, Spider-Man Remastered'e bakabilirsiniz.(Hades 2 full sürümü 26 Eylül'de çıkacak ona da bakabilirsin harika bir oyun)

DÜZENLEME: Sonuç olarak arkadaşlarımda Peak ve dark hours alacağız. Sonbahar indirimlerinde baya düşüyor. Teşekürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı