Ready or Not tek oynanır mı?

Ready or Not güzel oyun alınır o kısmı tamam. Fakat tek kişi oynanır mı? Sıkılmaktan yana tek kişi olarak kaç saat oynayabilirim. Ortalama 100 TL'ye değer mi? Şimdiden cevap verecek olan herkese teşekkürler.

Gelin benimle oynayın ne olacak tek oynamaktansa benimle oynamak daha kaarlıdır.

37 saat tek oynadım eğlendimde mod kurun vişeyler deneyin oyunu iyileştirin gerçek insanlarla oynuyormuş gibi oluyor böyle modlarda var zaten AI güçlendirme ve geliştirme.

Hocam o konular sıkıntı değil. Sizce harita çeşitliliği nasıl, hangi oyun modları var? (5V5, rehine kurtarma vs.)

Online durum nedir bilmiyorum ama Offline'da 14 harita var ve güzel tasarlanmışlar. Yabancı olduğunuz bir mekandaki dezavantajı hissediyorsunuz. Rehine kurtarma, saatli bomba, ses çıkardığınız zaman sivil vurma, agresif şüpheliler gibi modlar var. Uğraşacaksanız oyunun mod desteği de iyi yapımcı zaten modları destekleyeceğini söylemişti diye hatırlıyorum. Güzel modlar var hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online durum nedir bilmiyorum ama Offline'da 14 harita var ve güzel tasarlanmışlar. Yabancı olduğunuz bir mekandaki dezavantajı hissediyorsunuz. Rehine kurtarma, saatli bomba, ses çıkardığınız zaman sivil vurma, agresif şüpheliler gibi modlar var. Uğraşacaksanız oyunun mod desteği de iyi yapımcı zaten modları destekleyeceğini söylemişti diye hatırlıyorum. Güzel modlar var hocam.
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama son olarak oyun solo oynarken tek kişi mi giriyoruz yanımızda botlar oluyor mu? :)

Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama son olarak oyun solo oynarken tek kişi mi giriyoruz yanımızda botlar oluyor mu? :)
Estağfurullah hocam. Botlar oluyor ancak onları yönlendirebiliyorsunuz kapıyı kontrol et, içeriyi temizle, beni koru gibi komutlar var. 4 bot var ikili gruplayıp farklı komutlar verebiliyorsunuz bazen onlara şurada bekleyin deyip oyun dışı alanda bekletiyorum kendim temizliyorum içeriyi.

Estağfurullah hocam. Botlar oluyor ancak onları yönlendirebiliyorsunuz kapıyı kontrol et, içeriyi temizle, beni koru gibi komutlar var. 4 bot var ikili gruplayıp farklı komutlar verebiliyorsunuz bazen onlara şurada bekleyin deyip oyun dışı alanda bekletiyorum kendim temizliyorum içeriyi.
Sağolun hocam almaya karar verdim. Zaten beğenmezsem 2 saat oynayıp iade ederim.

Oyunu alıp oynadınız mı? Aradan bir seneden fazla geçmiş ama yine de sormak istedim çünkü oyunu almakta kararsızım şu an 15 dolar indirimli hali ve tek başıma oynayacağım.
Arkadaşlarınızla oynarsanız tabi ki daha çok sarar faka botlarla da sarmıyor değil. Hatta botlara emir vs. de verebiliyoruz (burda kal, suspecti kelepçele gibi). Yani oyun tek de oynanır.

Arkadaşlarınızla oynarsanız tabii ki daha çok sarar faka botlarla da sarmıyor değil. Hatta botlara emir vs. de verebiliyoruz (burada kal, suspecti kelepçele gibi). Yani oyun tek de oynanır.

Teşekkürler bugün aldım ve güzeldi. Özellikle böyle gerçekçi ve ciddi dikkat isteyen oyunları sevdiğim için bana da uydu. Sanırım sevmiyenlerin çoğu hem türü fazla sevmiyor hem oyunu arkadaşlarla oynayalım keyfine girelim diye girdikleri için afallıyorlar oyuna suç atıyorlar. Halbuki tek başına da gayet sarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı