SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar bende 16 GB bir USB var özelliklerini incelerken gözüme ReadyBoost denen bir şey takıldı ne işe yaradığını pek anlamadım ama internetten 1-2 konuya baktım RAM'a yardım ediyormuş bu doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
Arkadaşlar bende 16 GB bir USB var özelliklerini incelerken gözüme ReadyBoost denen bir şey takıldı ne işe yaradığını pek anlamadım ama internetten 1-2 konuya baktım RAM'a yardım ediyormuş bu doğru mu?
Çözüm Linux Aliskanligi 10 Haziran 2022 Swap gibi bir şey. Disk üzerinde sanal RAM açıyor, RAM yetmediği durumlarda devreye girip takviye yapıyor. Bu Linux'ta daha gelişmiş bir şey tabi.
Swap gibi bir şey. Disk üzerinde sanal RAM açıyor, RAM yetmediği durumlarda devreye girip takviye yapıyor. Bu Linux'ta daha gelişmiş bir şey tabi.
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 10 Haziran 2022 #2 Evet, flash bellekteki boş alanı RAM veya sanal bellek olarak kullanılmasını sağlamakta. Artı 0 Eksi
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #3 Ne kadar RAM'e yardımcı olsa da kiminde fark yaratsada bazılarında hiç etkisi yok denecek kadar az. Artı 0 Eksi
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 10 Haziran 2022 #4 BuffyCookie dedi: Ne kadar RAM'e yardımcı olsa da kiminde fark yaratsada bazılarında hiç etkisi yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... Bende gerçekten gözle görülür fark oluşturdu bayağı etkili. Artı 0 Eksi
BuffyCookie dedi: Ne kadar RAM'e yardımcı olsa da kiminde fark yaratsada bazılarında hiç etkisi yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... Bende gerçekten gözle görülür fark oluşturdu bayağı etkili.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 10 Haziran 2022 #5 Swap gibi bir şey. Disk üzerinde sanal RAM açıyor, RAM yetmediği durumlarda devreye girip takviye yapıyor. Bu Linux'ta daha gelişmiş bir şey tabi. Artı 0 Eksi Çözüm
Swap gibi bir şey. Disk üzerinde sanal RAM açıyor, RAM yetmediği durumlarda devreye girip takviye yapıyor. Bu Linux'ta daha gelişmiş bir şey tabi.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #6 LuffyBey dedi: Bende gerçekten gözle görülür fark oluşturdu bayağı etkili. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam bazı kişilerde olmaya biliyor belki sistem özelliklerden dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Bende gerçekten gözle görülür fark oluşturdu bayağı etkili. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam bazı kişilerde olmaya biliyor belki sistem özelliklerden dolayı olabilir.
KS KS SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #7 O zaman kenarda köşede kalmasın kullanayım. Artı 0 Eksi
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #8 SEN_BEN_O dedi: O zaman kenarda köşede kalmasın kullanayım. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var deneyip performansa bakın ne tür bir iyileşme var. Artı 0 Eksi
SEN_BEN_O dedi: O zaman kenarda köşede kalmasın kullanayım. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var deneyip performansa bakın ne tür bir iyileşme var.
KS KS SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #9 LuffyBey dedi: Bende gerçekten gözle görülür fark oluşturdu bayağı etkili. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yardımcı oluyor mesela şöyle sorayım 50 fps alan biri usb takıp kullansa fpsye ne kadar fps artışı görür? Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Bende gerçekten gözle görülür fark oluşturdu bayağı etkili. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yardımcı oluyor mesela şöyle sorayım 50 fps alan biri usb takıp kullansa fpsye ne kadar fps artışı görür?
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 10 Haziran 2022 #10 SEN_BEN_O dedi: Ne kadar yardımcı oluyor mesela şöyle sorayım 50 FPS alan biri USB takıp kullansa FPS'ye ne kadar FPS artışı görür? Genişletmek için tıkla... Hocam FPS artışı olacağını sanmıyorum ancak mesela Chrome normalde 30 saniyede açılıyorsa 15 saniyede açılır klasörlere giriş hızı falan artar. Artı 0 Eksi
SEN_BEN_O dedi: Ne kadar yardımcı oluyor mesela şöyle sorayım 50 FPS alan biri USB takıp kullansa FPS'ye ne kadar FPS artışı görür? Genişletmek için tıkla... Hocam FPS artışı olacağını sanmıyorum ancak mesela Chrome normalde 30 saniyede açılıyorsa 15 saniyede açılır klasörlere giriş hızı falan artar.