Real Madrid şampiyon!

Seyrettiğim belgesele dışarıdaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu anladığım kadarıyla bir futbol takımı Şampiyonlar Ligi adlı turnuvada şampiyon olmuş. Neyse ben okuduğum tolstoy kitabına ve chopin dinlemeye geri döneyim hanımlar, sizlere iyi bir gece dilerim. halamadrid.
Hangi belgeseli izliyorsunuz?
 
Pubg de pusarak 1. Olanlardan Madrid. Erkek gibi göğüs göğüse çarpışanlar birbirini yedi Madrid şampiyon oldu. Pusu taktiği.
RMA finale Mbappe'li, Messi'li, Neymar'lı tamamen UCL kazanmak için kurulmuş bir PSG'yi, son UCL şampiyonu Chelsea'yi ve PL şampiyonu City'i eleyerek geldi. Finalde de bence dünyanın en formda takımını yendi.

Liverpool ise İnter'i, Benfica'yı ve Villareal'i eleyerek geldi.

Şimdi bu saçma tabirin ile "pusu taktiği" mi oluyor?

Real Madrid kadrosunda Ronaldo varken bile böyle kontra atak futbolu oynuyordu. Dünyanın en iyi kontra atak takımı diye boşuna demiyorlar.
 
Bir de beğenmeme atmış @strigoi adlı arkadaş :D. Bu futbolu çok beğeniyorsan git al Süper Lig paketi büyük takımların Anadolu takımlarıyla olan maçlarını izle. Her maç her maç o kadar zevksiz bir futbol oynadılar ki. Cidden helal olsun şampiyonlar gibi hakederek geldiler ve en son da çok güzel bir maç çıkarıp kupayı aldılar diyenler acilen futbol izlemeyi bıraksın.

Bu açıklamadan sonra mağarana dönebilirsiniz hocam, kesinlikle Real Madrid şansla aldı. Finalden bahsetmiyorum ama önceki maçlara şans demek futbola hakarettir.
 
Gençler, şampiyonlar Ligi'ni Real Madrid kazandı. Ne düşünüyorsunuz? Bence oldukça şaşırtıcıydı. Real güzel oynadı cidden. İlk kez izledim.
Bu futbolsa bizim ülkedeki ne ya.
 
Bu açıklamadan sonra mağarana dönebilirsiniz hocam, kesinlikle Real Madrid şansla aldı. Finalden bahsetmiyorum ama önceki maçlara şans demek futbola hakarettir.
Tamam. City maçını harika futbolla aldı değil mi? Ya gözünüzde ya beyninizde ya da ikisinde de problem var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı