Real Madrid şampiyon!

Size göre zevkli değil ama bana göre zevkli, aklı olan birinin bu maçın sonunda zevk alacağına eminim.
@One Face alem neyini beğenemediniz hocam?
Aklı olan biri kapalı defans ve tek gollü maçtan zevk alacak öyle mi? Bu maç güzelse city liverpool maçını tanımlayamayız bile. Alt lig maçlarını izlemeye dön.

Bir de fotoğrafında ronaldo var. Ayda 1 saat futbol takip edip onda da gidip premier league izlesen böyle konuşmazsın zaten. TV'deki beleş maçlardan devam et.
 
Real'in kazandığı tüm maçlara "şans" deyip başkalarına da bir daha futbol izlememe tavsiyesi veren arkadaş bir daha mümkünse maç izlemezse sevinirim. Gayet de seyir zevki yüksek bir maçtı. Özellikle de futbolda şans olduğunu zannetmeyen biri için.
Aynen bir tarafın 30 bir tarafın 4 şutu var inanılmaz zevkli maçtı. Bu futbol cahilliği değil körlük direkt.
 
Aklı olan biri kapalı defans ve tek gollü maçtan zevk alacak öyle mi? Bu maç zevk güzelse City liverpool maçını tanımlayamayız bile. Alt lig maçlarını izlemeye dön.

Bir de fotoğrafında ronaldo var. Ayda 1 saat futbol takip edip onda da gidip Premier League izlesen böyle konuşmazsın zaten. TV'deki beleş maçlardan devam et.

Peki, gereksiz tartışmayacağım.
 
Real Madrid ilk 40 dakika Galatasaray taktiği yaptı resmen dinlendiler öylesine takıldılar sadece. Üstüne Fatih terim yorumcuydu bir gülme tuttu beni valla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı