Realme 10 pişmanlığı

Bu konuda haklısın kesinlikle. Kamera konusunda 5 Pro zamanına ve segmentine göre iyiydi bence. Memnun kalmadıysan nedeni vardır tabii. Not aldım bunları.

Telefon 7-8 bin TL bandında olsa çok iyi derim ama fiyatını hak etmiyor biraz da o yönden.

Ne alaka? GT 2 veya GT 2 Pro kullansan böyle bir şey demezdin. Giriş seviyesi telefon almışsın tatava yapıyorsun.

Nasıl ne alaka sen bilmediğin bir markanın hangi modellerinin daha iyi olduğunu biliyor musun?
 
Her ikisinden de daha iyi model vardı A34 5G ama neyse
120Hz
OIS ve daha iyi kamera
4K 30FPS video
5 yıl güncelleme garantisi
One UI (Android en iyi yazılım denilebilir)
Daha iyi işlemci

Ya da fiyatının kralı S20 FE varken
 
Son düzenleme:
Başlık sahibinin yaşadığı pişmanlığı ben de yaşıyorum maalesef. Telefonu iş dışında sadece video izlemek için kullanırım, bu nedenle tam 6 yıldır Meizu m5s kullanıyordum ve telefondan da gayet memnundum ama hem işletim sistemini güncellemek hem de kullanıcı deneyimimi iyileştirebilir miyim düşüncesiyle bu telefonu aldım. Alırken de en önemli önceliklerim ergonomi / tasarım / boyut oldu çünkü büyük boyut istemiyordum. Hâl böyle olunca da amiral gemisi birkaç model dışında alternatif çok azdı. Telefonun donanımında, akıcılığında ya da ekran kalitesinde bir problem yok, arayüz de son derece başarılı ama telefonda benim memnun olmadığım husus; sezgisellik yok. Telefonu kılıfsız kullanınca güç tuşunun yerini sezgisel olarak bulmak çok zor, arka kapak çok ilginç bir şekilde kısa sürede elde terlemeye sebep oluyor. Telefon ısınmıyor ama el terliyor. Bildirim ışığı yok. Fotoğraf kalitesi eh işte (geniş açı yok). Yani sözün özü, keşke biraz daha bekleyip s22 alsaydım diye düşünüyorum. Belki yine tasarım, ergonomi ve fotoğraf konusunda Oppo Reno 6 da bu telefondan daha iyi hissettirebilirdi.
 
Başlık sahibinin yaşadığı pişmanlığı ben de yaşıyorum maalesef. Telefonu iş dışında sadece video izlemek için kullanırım, bu nedenle tam 6 yıldır Meizu m5s kullanıyordum ve telefondan da gayet memnundum ama hem işletim sistemini güncellemek hem de kullanıcı deneyimimi iyileştirebilir miyim düşüncesiyle bu telefonu aldım. Alırken de en önemli önceliklerim ergonomi / tasarım / boyut oldu çünkü büyük boyut istemiyordum. Hâl böyle olunca da amiral gemisi birkaç model dışında alternatif çok azdı. Telefonun donanımında, akıcılığında ya da ekran kalitesinde bir problem yok, arayüz de son derece başarılı ama telefonda benim memnun olmadığım husus; sezgisellik yok. Telefonu kılıfsız kullanınca güç tuşunun yerini sezgisel olarak bulmak çok zor, arka kapak çok ilginç bir şekilde kısa sürede elde terlemeye sebep oluyor. Telefon ısınmıyor ama el terliyor. Bildirim ışığı yok. Fotoğraf kalitesi eh işte (geniş açı yok). Yani sözün özü, keşke biraz daha bekleyip S22 alsaydım diye düşünüyorum. Belki yine tasarım, ergonomi ve fotoğraf konusunda Oppo Reno 6 da bu telefondan daha iyi hissettirebilirdi.

İşin kötü yanı aldıktan sonra internette 3 bin TL daha ucuz olduğunu gördüm.
 

Geri
Yukarı