Realme 12+ vs Samsung Galaxy A26 5G

Bütçe
13000 Tl

doguhan0

Decapat
Daha fazla  
Annem için almayı planlıyorum sizce hangisi iyi veya öneriniz var mı?

Uzun yıllar kullanılıcağından iyi olması şart en az 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum.

Uzun yıllar kullanılıcağından iyi olması şart en az 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum.

Yazılım olarak Samsung 6 yıl garanti vermis
Samsung islemci, kamera, yazılım desteğiyle size uygun gibi (bir de içinde daha çok islevsel seyler var) ekran konusunda super AMOLED (Realme'den iyi)
Realme en çok öne çıkan özelliği hızlı şarj özelliği ama annen için alacaksan Samsung alman hem yazılımsal hem de güvenirlik için iyidirki Realme bazı küçük seylerde küçük farklar atmıs.

Yazılım olarak Samsung 6 yıl garanti vermis.
Samsung islemci, kamera, yazılım desteğiyle size uygun gibi (bir de içinde daha çok islevsel seyler var) ekran konusunda super AMOLED (Realme'den iyi)
Realme en çok öne çıkan özelliği hızlı şarj özelliği ama annen için alacaksan Samsung alman hem yazılımsal hem de güvenirlik için iyidirki Realme bazı küçük seylerde küçük farklar atmıs.

Önemi yok 5-6 sene kullanmak istediğini yazmış konu sahibi SD685 2 sene sonra inanılmaz derecede kasmaya baslayacak. Bu noktada Samsung çok daha iyi bir secenek.

Gündelik olarak kullanılacak bu nokta da A26 daha mantıklı olur. Bütçe çıkarsa A36 alabilirsiniz.

İki cihaz yakın donanımlara sahip. Şahsen yazılımına daha güvendiğimden dolayı A26 derdim. İşlemcisi de 1 tık daha önde görünüyor. Fakat bütçe çıkarsa A36 çok daha iyi olur uzun kullanım için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı