Realme 5I PUBG Mobile'da HDR 60FPS'de kasar mı?

DeletedAccount

Centipat
Katılım
16 Temmuz 2019
Mesajlar
408
Çözümler
1
Merhabalar, şu an baktığıma göre fiyat ve performans olarak alınabilecek en iyi akıllı telefonlardan biri Realme 5i, sorum şu eğer bu telefonda GFX tool ile PUBG'de 60FPS ve HDR yapsam kasma yaşar mıyım donma vs. olur mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5İ'yi bilmiyorum fakat GFX Tool ile ayarların desteklenenin üzerine çıkardığınızda stabilizasyon kalmıyor genelde, GFX Tool ile yapacağınız yükseltme pek akıl karı olmaz.
 
Nokia 5 telefonumda zamanında performanstan dolayı bende GFX tool kullandım ancak telefon aşırı derece ısınıyor ve stabil 60FPS alamıyorsun çok kararsız FPS değerleri alıyorsun.HDR 60FPS ile stabil bir oyun deneyimi yaşayacağını düşünmüyorum.
Realme 5İ Pubg Test
Videoda herhangi bir sorun yaşanmıyor gibi izleyip karar verebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Cihazınızı bilmiyorum. Ama eğer HDR seçeneğini çok istiyorsanız diğer bütün ayarları en düşüğe çekerek sadece HDR açarsanız çoğu cihazda rahatça oynayabiliyorsunuz. Ben HDR ile oynanmasını tavsiye etmiyorum. Bütün ayarları kısıp sadece HDR açsanız bile şarjı çok hızlı tüketiyor. Bir kaç oyundan sonra zaten hevesinizi alacaksınız ve kapatacaksınız zaten.
 
Normalde SD 665 ve Adreno 610 ikilisinin bu performansı stabil olarak sunacağını sanmıyorum ama telefonun ekranı HD+ olduğu için biraz daha iyi sonuçlar elde edilebilir. HDR olmasa da 60 FPS sabit oynatabilir bence. HDR'ın bu oyun için önemi yok zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı