İnceleme: Realme Buds T100
Merhabalar, birkaç gündür kullandığım ve memnun kaldığım Realme markasının T100 modeli TWS kulaklığı hakkındaki görüşlerimi belirtmek istedim. Daha önce kullandığım QCY T1 PRO model kulaklığın ses kalitesini beğenmediğim için birkaç yıldır TWS kulaklıklardan uzak duruyordum. Geçenlerde tekrar...www.technopat.net
Daha iyi olabilir:
![]()
QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 666,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnternetten falan alırsan sakın yuvarlak kulaklık ve kutulu modeli alma. Ben aldım çakma çıktı. Orijinal olan uzun ve dikdörtgen kutulu.![]()
Evet, ben de telefoncudan almıştım Realme'nin çakması olmaz diye, meğersem varmış.Hocam T13 alamam anneme hediye olarak almıştım kulağımdan düşüyor.
330 TL'ye Trendyol'da dediğiniz gibi satıyorlardı demek ondan fiyatı düşük![]()
Gerçekten bu devirde çakması olmayan tek şey bizizEvet, ben de telefoncudan almıştım Realme'nin çakması olmaz diye varmış.![]()
Gerçekten bu devirde çakması olmayan tek şey biziz
Ayrıca QCY T13 bu bütçede en mantıklısı.
HT05 var sanırım.Hocam elimde var ama kulağımdan düşüyor alternatif yok mu T13'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.