Hani ben sizinle aynı telefona sahibim ya. Bir yerimden uyduramam zaten. Son güncellemeler ile performans sorunlarının çözüldüğünü söylediler. Şarjınızın 3.5 saat olması anormal bir durum. Ayrıca sizin 33W ile şarj etmeniz hızı artırmaz. Bu telefonda 18W hızlı şarj desteği var kendi kablosu ile yaparsanız. Benim ekran sürem genelde 26 saat oluyor. Sizinki yüksek ihtimalle yanlış şarj ettiğiniz için de az oluyor. Hard reset atın, şarjı kendi adaptörü ile yapın. Eğer hala kasıyor ise Realme UI 2.0'a geriye dönün. Geri dönüş dosyası realme forumda var.şarjımda yavaşladı hocam 3 buçuk saat oldu üstüne ekran sürem 23 saatten 16 ya düştü 18 watt destekliyor 33 wattla şarj etsem bir sorun olurmu peki bi işe yararmı 3 saatten 2 saate dusermi ? cevaplarsaniz sevinirim
Aynı telefona sahibim, telefona annem ve arkadaşı da sahip. Kendileri hiç bu sorunları yaşamıyorlar. Arkadaş kendi şarj adaptörünü vs. kullanmıyor. Yüksek ihtimalle sorunun sebebi bu.Android kaynaklı olabilir. Android 12 bug dolu zaten.
kendi adaptörümü kullanıyorum kardeşim orjinal olanı kendi kutusundan çıkmış olanı kullanıyorum şikayet varda birsürü bu sorun hakkında yazı var ?Hani ben sizinle aynı telefona sahibim ya. Bir yerimden uyduramam zaten. Son güncellemeler ile performans sorunlarının çözüldüğünü söylediler. Şarjınızın 3.5 saat olması anormal bir durum. Ayrıca sizin 33W ile şarj etmeniz hızı artırmaz. Bu telefonda 18W hızlı şarj desteği var kendi kablosu ile yaparsanız. Benim ekran sürem genelde 26 saat oluyor. Sizinki yüksek ihtimalle yanlış şarj ettiğiniz için de az oluyor. Hard reset atın, şarjı kendi adaptörü ile yapın. Eğer hala kasıyor ise Realme UI 2.0'a geriye dönün. Geri dönüş dosyası realme forumda var.
Aynı telefona sahibim, telefona annem ve arkadaşı da sahip. Kendileri hiç bu sorunları yaşamıyorlar. Arkadaş kendi şarj adaptörünü vs. kullanmıyor. Yüksek ihtimalle sorunun sebebi bu.
Hani ben sizinle aynı telefona sahibim ya. Bir yerimden uyduramam zaten. Son güncellemeler ile performans sorunlarının çözüldüğünü söylediler. Şarjınızın 3.5 saat olması anormal bir durum. Ayrıca sizin 33W ile şarj etmeniz hızı artırmaz. Bu telefonda 18W hızlı şarj desteği var kendi kablosu ile yaparsanız. Benim ekran sürem genelde 26 saat oluyor. Sizinki yüksek ihtimalle yanlış şarj ettiğiniz için de az oluyor. Hard reset atın, şarjı kendi adaptörü ile yapın. Eğer hala kasıyor ise Realme UI 2.0'a geriye dönün. Geri dönüş dosyası realme forumda var.
Aynı telefona sahibim, telefona annem ve arkadaşı da sahip. Kendileri hiç bu sorunları yaşamıyorlar. Arkadaş kendi şarj adaptörünü vs. kullanmıyor. Yüksek ihtimalle sorunun sebebi bu.
Kendi kutusundan çıkmış olan adaptör 18 Watt. Ayrıca Şikayet Var sitesindeki insanlar kalkıp asla müşteri hizmetlerini aramıyorlar. Dediğim gibi, bir hard reset atıp tekrar deneyebilir veya Android 11'e dönebilirsin. Zor bir işlem değil. Ayrıca bu forumda saygılı olup düzgün konuşmanız lazım. Kimse burada kardeşiniz değil. Terbiyenizi takının. Konuyu hem siz açmışsınız, açıkladığım yöntemlerin hiçbirini yapmıyorsunuz. Madem buraya insanların yardımını eleştirmeye, laf sokmaya gelmiştiniz, şikayet var sitesine gitseydiniz. Sizin işiniz burada değil.kendi adaptörümü kullanıyorum kardeşim orjinal olanı kendi kutusundan çıkmış olanı kullanıyorum şikayet varda birsürü bu sorun hakkında yazı var ?
Kendi kutusundan çıkmış olan adaptör 18 watt. Ayrıca şikayet var sitesindeki insanlar kalkıp asla müşteri hizmetlerini aramıyorlar. Dediğim gibi, bir hard reset atıp tekrar deneyebilir veya Android 11'e dönebilirsin. Zor bir işlem değil. Ayrıca bu forumda saygılı olup düzgün konuşmanız lazım. Kimse burada kardeşiniz değil. Terbiyenizi takının. Konuyu hem siz açmışsınız, açıkladığım yöntemlerin hiçbirini yapmıyorsunuz. Madem buraya insanların yardımını eleştirmeye, laf sokmaya gelmiştiniz, şikayet var sitesine gitseydiniz. Sizin işiniz burada değil.
Yahu dediğim hiçbir şeyi yapmıyorsunuz. Sorun çözen güncellemeler yayınlandı zaten. C.17 güncellemesi bu sorunları çözen güncelleme idi. Hala düzelmediyde Android 11'e dönün diyorum. Realme forumda linkler var dönmek için.Oradan da yaptım çoğu forumda yaptım şikayetlerimi dile hetirdim müşteri temsilcisi bu durumu biliyoruz birkaç aya duzeltiriz dedi saka gibi şu an 7 ay ve aradigimda bu durum surumle alakali duzeltemiyoruz diyorlar bu telefonu o zaman almadan once soylicektiniz bunu bana dedim hiçbir şey diyemediler.
günceleme bumu peki linki atabilirmisiniz andorid 11 için kusura bakmayın hocam sadece biraz gerginim telefondan ötürüYahu dediğim hiçbir şeyi yapmıyorsunuz. Sorun çözen güncellemeler yayınlandı zaten. C.17 güncellemesi bu sorunları çözen güncelleme idi. Hala düzelmediyde Android 11'e dönün diyorum. Realme forumda linkler var dönmek için.
geri dönüşler yok bazı arkadaşlar var diyor ama güvenilirmi allah bilir :/Kasmaların güncelleme kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bende C25 var Android 12 ve RealmeUI 3.0 gelene kadar telefonumdan memnundum sonrasında aşırı kasma ve donma yaşamaya başladım. Android 11 e geri dönmeyi deneyin.
batarya konusunda bi sorun yaşadınızmı pekiKasmaların güncelleme kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bende C25 var Android 12 ve RealmeUI 3.0 gelene kadar telefonumdan memnundum sonrasında aşırı kasma ve donma yaşamaya başladım. Android 11 e geri dönmeyi deneyin.
c.? kaçı yüklediniz peki bana şuan c.16 sürümü geldiİlk geldiğinde ekran süremde düşüşler olmuştu ama sonraki güncellemeler ile çözüldü. Şu an batarya konusunda sıkıntım yok. Kasma ve donmalar devam ediyor ama.