İyi akşamlar, ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? ColorOS vs Realme UI karşılaştırdığımızda hangisi daha stabil çalışıyor? Şimdiden teşekkürler.
İkisi de çöp. Bütçe ne kadar?
İkisi de çöp. Bütçe ne kadar?
Bütçem 7000tl max.Oppo A96 öneririm. Bütçe nedir?
Sana kalsak S23 alacağız.
realme 5i de colorOS kullanıyormuş. Mantıken realme UI daha iyi mi oluyor?Realme 5i kullanıcısıydım, bir-iki sene sonra telefonu babama kullanması için verdim. Hâlâ kullanıyor ama telefonda kasmasını gerektirecek birşey olmamasına rağmen acayip kasıyor. Animasyonları kapatarak anca azalttım kasmasını. Arayüzü 30 fps geziyorsunuz. Çok ilginç. Alakası yok diyebilirsiniz ama bir arkadaşımın realme Watch'u vardı, kendi kendine hakkı rahmetine kavuşmuş saat. Kullanıcı hatası olmamasına rağmen... Bu yüzden ben realme kullanmam, kimseye de önermem. Telefonu 2 yıl yetiyor, saati 6 ay anca...
Redmi Note 10S 8GB/128GB.Bütçem 7000tl max.
Bütçem 7000TL Max.
Realme 5I de ColorOS kullanıyormuş. Mantıken Realme UI daha iyi mi oluyor?
İyi akşamlar, ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? ColorOS vs Realme UI karşılaştırdığımızda hangisi daha stabil çalışıyor? Şimdiden teşekkürler.
Oppo A96 öneririm. Bütçe nedir?
Sana kalsak S23 alacağız.
Bütçem 7000TL Max.
Aman MIUI demeyin hocam, redmi note 9 ile kafayı yedirtti bana.Redmi Note 10S 8GB/128GB.
Samsung taksitli alabileceğim bir yer yok 7000 TL civarında. Bütçemi aşıyor yani.İkisi de çöp, bütçe tam olarak nedir?
Size kalsak S3 mini alacağız.
Samsung Galaxy M23 veya M33.
Aman MIUI demeyin hocam, Redmi Note 9 ile kafayı yedirtti bana.
Samsung taksitli alabileceğim bir yer yok 7000 TL civarında. Bütçemi aşıyor yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.