Realme C55 vs Redmi 10 vs iPhone 7

karul

Decapat
Yakın tarihte Vodafone yanımda üzerinden faturaya ek telefon almayı düşünüyorum. En iyi bu telefonları bulabildim. iPhone 7 yenilenmiş. Diğerleri sıfır. Sizce hangisi daha iyi? Hangisi beni daha uzun süre götürür ve performansı iyidir? Şu anda iPhone 6 kullanıyorum. Apple bir telefon almak tercihimdir fakat arada çok büyük fark varsa fikrimi değiştirebilirim.

Yakın tarihte Vodafone yanımda üzerinden faturaya ek telefon almayı düşünüyorum. En iyi bu telefonları bulabildim. iPhone 7 yenilenmiş. Diğerleri sıfır. Sizce hangisi daha iyi? Hangisi beni daha uzun süre götürür ve performansı iyidir? Şu anda iPhone 6 kullanıyorum. Apple bir telefon almak tercihimdir fakat arada çok büyük fark varsa fikrimi değiştirebilirim.
iphone 7 çok eski kaldı hocam ayrıca yenilenmiş telefon fazla yaklaşmayın bütçeniz varsa note 10 pro alabilirseniz şiddetle tavsiye ederim.

Android telefonlar giriş seviyesi ve aldıktan kısa bir süre sonra günlük uygulamalarda bile sıkıntı çıkartabilirler. Ben olsam iPhone 7 alırdım.

Android telefonlar giriş seviyesi ve aldıktan kısa bir süre sonra günlük uygulamalarda bile sıkıntı çıkartabilirler. Ben olsam iPhone 7 alırdım.

Normalde yenilenmiş iPhone 11 alacaktım fakat 2.000 TL fazla geldi. 7 Plus stok kalmamış. Ayrıca normal fiyatlarının çok üstüne satılıyor telefonlar. Normalde Realme C55 6.000 TL. Vodafone yanımda üzerinde 9.000 TL.

Çok eski be hocam.

Normalde yenilenmiş iPhone 11 alacaktım fakat 2.000 TL fazla geldi. 7 Plus stok kalmamış. Ayrıca normal fiyatlarının çok üstüne satılıyor telefonlar. Normalde Realme C55 6.000 TL. Vodafone yanımda üzerinde 9.000 TL.
iPhone 11 alabilirseniz çok iyide bu söylediğiniz Androidlerde çok giriş segment telefonlar.

Çok eski be hocam.

iPhone 11 alabilirseniz çok iyide bu söylediğiniz Android'lerde çok giriş segment telefonlar.

Hocam eskide bütçe belli iPhone 11'in 3 de 1 kadar. iPhone 7 eski ama zamanının amiral gemisi ve hala kullanan arkadaşlarım var.

Çok eski be hocam.

iPhone 11 alabilirseniz çok iyide bu söylediğiniz Androidlerde çok giriş segment telefonlar.
Vazgeçtim almaktan. Çok pahalı. 12 ay taksit ile 26-27 bin tl civarına geliyor. Bana kalsa alırım fakat bütçem yetmiyor. Aylık en fazla 700 tl falan verebilirim.

Vazgeçtim almaktan. Çok pahalı. 12 ay taksit ile 26-27 bin TL civarına geliyor. Bana kalsa alırım fakat bütçem yetmiyor. Aylık en fazla 700 TL falan verebilirim.

Hangi telefon 26-27'ye geliyor hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı