noctua
Megapat
En mantıklısı Honor 200 olur. Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam, sag olun.
En mantıklısı Honor 200 olur. Şimdiden hayırlı olsun
Hocam ben de vergi indirimi sebebiyle almayı düşünüyordum telefonu hala kullanıyor musunuz? O kadar mı kötü?Arkadaslar kesinlikle alınmaz Realme C75 8GB RAM 256GB dahili hafıza telefonu alalı 3 gün oldu hayatımda gördüm en berbat bir telefondu teknik özelliklerinde 50pixel kamerası yazıyor gerçeğe baktinmi 16pixelden farkı yok tl aşırı halde ağır ve donma yapıyor internetteki yorumlara aldanmayın kesinlikle almayın pişmanlıktır dokunmatik hassasiyeti kötü kaçak telefonlar bile bu telefondan bin kat daha kalitelidir bilginiz olsun.
Hocam Tecno camon pro 20 Redmi Niye 14 alınabilir bunun yerineHocam ben de vergi indirimi sebebiyle almayı düşünüyordum telefonu hala kullanıyor musunuz? O kadar mı kötü?
Hocam ben de vergi indirimi sebebiyle almayı düşünüyordum telefonu hala kullanıyor musunuz? O kadar mı kötü?
Evet hocam ben de Redmi Note 14 ile Samsung A16 arasında kaldım. İkisinden birisini alacağım muhtemelen.Hocam Tecno camon pro 20 Redmi Niye 14 alınabilir bunun yerine
Tecno camon 20 pro da iyiEvet hocam ben de Redmi Note 14 ile Samsung A16 arasında kaldım. İkisinden birisini alacağım muhtemelen.
Hocam açıkçası daha önce pek duymadığım bi marka olduğu için yazılımı vs. nasıldır pek güvenemedim. Hem de Redmi Note 14 ile aralarında ufak tefek şeyler haricinde fark yok.Tecno camon 20 pro da iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.