Realme GT 2 alınır mı?

Realme GT 2 alınır mı? Tavsiye eder misiniz?

Alınır.

Sadece sosyal medya kullanacağım. Oyun vs. yoğun işlem gücü gerektiren bir iş yapmayacağım 35 -40 dereceyi geçmedikçe pek problem olmaz.

Xiaomi 12 kullanıyorum. 8 gen 1 sorun yok. Eski telefondan tüm verileri aktarırken biraz ısındı. Onun haricinde problem yok. Zaten oyun falan işim olmuyor. 120hz de kullanıyorum. Oyun oynayanlar biraz şikayet etmiş ama performans kaybı da yaşamamış. YouTube'da bahsediliyor.

Son düzenleme:
Telefonu almayı düşünüyorum. Telefonu uzun süredir kullanan birisi olarak yorumlar mısınız? Genelde gündelik işler için kullanacağım.

12K yakın bütçem vardı Realme GT2 alacaktim bu telefonlara zam gelecek diye sonra bu fiyatlar böyle giderse telefon değiştirmek artik imkansız olacağını düşünerek uzun süre kullanımı göz alarak Samsung'tan yana tercihimi kullandım. 5 yıl güncelleme ve Samsung kamera konusunda iyi olduğunu düşünerekten A54 aldım.

Telefonu almayı düşünüyorum. Telefonu uzun süredir kullanan birisi olarak yorumlar mısınız? Genelde gündelik işler için kullanacağım.
Memnun olmadığım şeyler:
Masaya koyunca fazla sallanıyor (imzasız modeli).
Kılıf ve koruyucunun zor bulunması.
Şarjdayken bir tık fazla ısınması (30 35 dkda fulleniyor).
Bunların dışında bana göre bir problemi yok.

12K yakın bütçem vardı Realme GT2 alacaktim bu telefonlara zam gelecek diye sonra bu fiyatlar böyle giderse telefon değiştirmek artik imkansız olacağını düşünerek uzun süre kullanımı göz alarak Samsung'tan yana tercihimi kullandım. 5 yıl güncelleme ve Samsung kamera konusunda iyi olduğunu düşünerekten A54 aldım.
Bende de durum bu şekilde maalesef. Bütçemi arttırayım birkaç ay sonra daha iyi bir şeyler alayım diyordum. Alacağım telefonlar 2-3K Zamlanmaya başladı. O yüzden bende bir an önce almak istiyorum.

Memnun olmadığım şeyler:
Masaya koyunca fazla sallanıyor (imzasız modeli).
Kılıf ve koruyucunun zor bulunması.
Şarjdayken bir tık fazla ısınması (30 35 dkda fulleniyor).
Bunların dışında bana göre bir problemi yok.
Masada sallanması sanırım kameranın çıkıntısından dolayı oluyor. Neo modelinin kılıfları oluyormuş. Youtube yorumlarının altlarına yazmışlar. Kamera çıkıntılı bir kılıfla sallanma sorunu çözülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı