Realme GT 2 alınır mı?

Bende de durum bu şekilde maalesef. Bütçemi arttırayım birkaç ay sonra daha iyi bir şeyler alayım diyordum. Alacağım telefonlar 2-3K Zamlanmaya başladı. O yüzden bende bir an önce almak istiyorum.

Masada sallanması sanırım kameranın çıkıntısından dolayı oluyor. Neo modelinin kılıfları oluyormuş. Youtube yorumlarının altlarına yazmışlar. Kamera çıkıntılı bir kılıfla sallanma sorunu çözülebilir.
İmzalı modelleri sallanmıyor, çıkıntıdan dolayı. Tercih edilebilir. Fiyatını hak eden bir cihaz.

@Omer.cinar Tekrardan Merhaba. Realme GT2 için kullandığınız bir ekran koruyucu varsa önerir misiniz veya link atabilir misiniz? Kendi koruyucusunu çıkartıp Privacy bir ekran koruyucu aldım ama maalesef beklenen sonucu alamadım.

SD 888 sorunlu diyenler dolusmus.
Testlerde Exynos 2100'ün daha çok isindigini görmemişler galiba😀
Screenshot_20230717_102310_YouTube.jpg

Screenshot_20230717_102445_YouTube.jpg

Ayrıca CPU, GPU ve AI performanslarinda da Exynos'a karşı üstünlük sağlıyor.
Exynos 2100 ile karşılaştırma sebebim ise dengi olması.
ISP harici 2100'ün önde olduğu konu yok.
Stabilizasyon sorununa hiç girmiyorum bile...
SD 888 sanıldığı kadar sorunlu değil.

SD 888 sorunlu diyenler dolusmus.
Testlerde Exynos 2100'ün daha çok isindigini görmemişler galiba😀
Eki Görüntüle 1865009
Eki Görüntüle 1865013
Ayrıca CPU, GPU ve AI performanslarinda da Exynos'a karşı üstünlük sağlıyor.
Exynos 2100 ile karşılaştırma sebebim ise dengi olması.
ISP harici 2100'ün önde olduğu konu yok.
Stabilizasyon sorununa hiç girmiyorum bile...
SD 888 sanıldığı kadar sorunlu değil.

SD 888 ısınma sorunu çok abartılıyor. Öyle absürt bir ısınma söz konusu bile değil.

SD 888 ısınma sorunu çok abartılıyor. Öyle absürt bir ısınma söz konusu bile değil.

Hiç oyun oynuyor musunuz? Oynadığınız oyunlarda ısınma yapıyor mu? Bende GT 2 almayı düşünüyorum sence oyun oynayan birisi almalı mı? Clash Royale, Subway Surf ve Dead Cells gibi oyunlar oynarım öyle üst düzey telefon zorlayan oyunlar oynamam maksimum Asphalt 9 falan oynarım.

Hiç oyun oynuyor musunuz? Oynadığınız oyunlarda ısınma yapıyor mu? Bende GT 2 almayı düşünüyorum sence oyun oynayan birisi almalı mı? Clash Royale, Subway Surf ve Dead Cells gibi oyunlar oynarım öyle üst düzey telefon zorlayan oyunlar oynamam maksimum Asphalt 9 falan oynarım.
Kardeşim bende var çok memnunum telefondan call of duty falan oynadım biraz ısınıyor evet ama o kadar abartıldığı gibi değil zaten o performansta her telefon ısınıyor bu fiyatlarda arayüz konusunda almadan önce biraz düşündüm ama aldıktan sonra dedim ki iyi ki almışım çok güzel araçları ve de ayarları var youtube arka planda oynatma özelliği var mesela(youtube premium kullanmıyorum) açıkçası performans istiyorsan fazla düşünmene gerek yok kesinlikle tavsiye ediyorum

Kardeşim bende var çok memnunum telefondan call of duty falan oynadım biraz ısınıyor evet ama o kadar abartıldığı gibi değil zaten o performansta her telefon ısınıyor bu fiyatlarda arayüz konusunda almadan önce biraz düşündüm ama aldıktan sonra dedim ki iyi ki almışım çok güzel araçları ve de ayarları var youtube arka planda oynatma özelliği var mesela(youtube premium kullanmıyorum) açıkçası performans istiyorsan fazla düşünmene gerek yok kesinlikle tavsiye ediyorum
Bende tavsiye ederim. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek telefonlardan. Oyun performansını bilemiyorum test etmedim. Ama günlük kullanımda da tatmin ediyor. Söylediğin ayarlar kısmına kesinlikle katılıyorum. Başka markadan geçiş yaptım. Bazı bölümlerdeki ayarları gerçekten kapsamlı. Kullanıcı düşünülerek yapılmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı