Realme GT 2 alınır mı?

alperceljk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Yeni telefon alacağım, bendekini anneme vereceğim. Kamera benim için önemli olduğu için 15k bandında Realme GT 2 vardı ancak bazıları çok ısındığını söylüyor, ben öyle çok oyun falan oynamıyorum yani ciddi bir sıkıntı çıkarır mı sizce, kullanan arkadaşlar yazabilir mi?

14 bin TL'ye geçen hafta aldım biraz ısınıyor ama benim için sorun teşkil etmiyor yükte 40-45 derecelerde geziniyor ortalama. Bende oyun oynamıyorum. X5Pro ile arasında kalmıştım işlemcisi daha güçlü diye bunu tercih ettim kısacası memnunum.

S20 FE genel kamera paketinde daha iyi. GT 2'nin ana kamerasıyla S21 FE'yi LMCam kullanarak yakalayabiliyorsunuz. Ama başta selfie kamera ve geniş açıda S21 FE daha ötede. Mühim değilse GT 2 alınır. Ana kamera ciddi önemdeyse Honor 90 en sağlıklı tercih olur.

@Logan Howlett 888 var, 8 Gen 1 değil.

Ben kullanıyorum hocam gayet memnunum, bende oyun oynamıyorum, oynarsam da Clash Royale falan, genelde sosyal medyada takılıyorum. Şarj konusu beni bu telefonu almama iten asıl şey oldu, gün içinde telefonu çok kullanan birisiyim, ortalama 7.5 saat ekran sürem var ve şarj 1-1.5 günü çok rahat çıkarıyor. Isınma konusuna gelirsek, yalan yok yazın biraz ısınıyordu ama ele alınamayacak kadar da ısınmıyordu ki bu yaz dünya tarihinin en sıcak yazlarından biriydi :D. Kutu içeriğine gelecek olursak içeriği çok zengin, içinden bir adet 65W şarj aleti çıkıyor, bu da telefonun şarjını 0'dan 100'e ortalama 30 dk içinde dolduruyor, bu kadar güçlü şarj aletini çoğu telefonda göremezsiniz, bundan başka bir de kılıf çıkıyor o da gayet kaliteli hala kendi telefonumda da kullanıyorum. Bu fiyat bandında S21 FE falanda var ama, hem kamerayla işim olmadığı için hem de şarjı çabuk bittiği için S21 FE yerine Realme GT 2 tercih ettim. Sorularınız varsa alabilirim teşekürler.

İkisi arasında net GT 2 👍

Yalnız GT 3 ve çıkacak olan GT 5 efsanelerin efsanesi telefonlar 👍

Realme cidden çok büyük ataklar yaptı, bence arkadaş biraz daha ekleyip Realme 11 Pro Plus alabilir 21.000₺ civarı ama özellikler gayet yeterli tasarımıda çok iyi kamerasıda öyle 👍

Aslında arkadaş Redmi Note 13 Pro'yu bekleyebilir, hele hele Redmi Note 13 Pro Plus gelse efsane olur ama gelmez 👍

Arkadaşlar şuan telefon elime ulaştı ve android 13 güncellemesini de yaptım beklentimi karşıladığını söyleyebilirim. Sadece kururlum sırasında ve uygulama indirirken biraz ısındı sonra normal düzeye indi. Hatta pubg falan da test ettim öyle abartılacak kadar yüksek sıcaklıklara ulaşmıyor. Kısacası memnunum.

Arkadaşlar şu an telefon elime ulaştı ve Android 13 güncellemesini de yaptım beklentimi karşıladığını söyleyebilirim. Sadece kururlum sırasında ve uygulama indirirken biraz ısındı sonra normal düzeye indi. Hatta PUBG falan da test ettim öyle abartılacak kadar yüksek sıcaklıklara ulaşmıyor. Kısacası memnunum.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bende GT2 aldım. İnternette ilk kurulumda 15 GB'a yakın güncelleme yapıldığını okudum. Bu doğru mu hocam? Yurttayım İnternet işi sıkıntılı ona göre hareket edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı