Realme GT 2 Pro alınır mı?

enes1125

Hectopat
15000 TL'ye kadar telefon bakıyorum. Oyun oynamıyorum. Şarj ve kamera benim için önemli ama daha önemlisi şarj Samsung Galaxy S21 FE arasında kaldım. Ama onun şarj sıkıntısı varmış. GT 2 Pro kamera olarak nasıl? Sizce alınır mı?

S21fe bir tık daha iyi kamera olarak ama çok büyük bir fark yok. Performans olarak realme gt 2 daha iyi batarya olarak da. S20 fe'deydi o sorun ama s21fede de var mı bilmiyorum.

Dün MediaMarkt'ın sitesine gelmişti 13000 TL. Arada kontrol edin her hafta bir ya da iki kere geliyor bazen.
Ben geçen indirimden faydalanip almış birisinden ikinci el olarak aldım 13500 den. 10 günlük fatura ama hiç kullanmamis dediğine göre. Şuan GT 2 ile yazıyorum gayet başarılı telefon. Redmi note 11'den sonra şaşırtıcı hatta.

Ben geçen indirimden faydalanip almış birisinden ikinci el olarak aldım 13500'den. 10 günlük fatura ama hiç kullanmamis dediğine göre. Şu an GT 2 ile yazıyorum gayet başarılı telefon. Redmi Note 11'den sonra şaşırtıcı hatta.

Evet öyle alıp satanlar çok oldu. Bende geçen gün MediaMarkt'da tekrar stoklara gelmişti hemen sipariş ettim elime bugün ulaştı. İlk izlenimime göre gayet güzel telefon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı