theumtkyd
Hectopat
Teknik servislik bir işim olmadı hocam alalı 1.5 yıl oldu. Kamera olarak güzel beni tatmin ediyor.Kamerası nasıldır acaba?
Teknik servisi ve kamerası nasıl hocam?
Teknik servislik bir işim olmadı hocam alalı 1.5 yıl oldu. Kamera olarak güzel beni tatmin ediyor.Kamerası nasıldır acaba?
Teknik servisi ve kamerası nasıl hocam?
Kamerası ne iyi ne kötü zaten o cihazda adından da anlaşılacağı gibi oyunlara yani işlemciye öncelik verilmiş.
Bence kamerası iyidir. Benimki iyi zamanında 2.5 bine falan almıştım şimdi satıştan kalktı satıştan kalkmadan önce 4.5 bindi. İnceleme videolarına bakın.Hocam benim oyunla işim yok bu fiyatlarda veya aşağısında kamerası iyi olan telefon varsa söyler misiniz?
Kamera iyi olsun istiyorsan Huawei nova 9 se var 108mpHocam benim oyunla işim yok bu fiyatlarda veya aşağısında kamerası iyi olan telefon varsa söyler misiniz?
Kaliteyi etkileyen tek faktör MP değildir. En basitinden Apple iPhone 14 serisi dışında tüm telefonlarında yıllardır 12 MP kullanıyor ama bir çok android telefondan çok daha iyi kamerası.Kamera iyi olsun istiyorsan Huawei nova 9 se var 108mp
Kaliteyi etkileyen tek faktör MP değildir. En basitinden Apple iPhone 14 serisi dışında tüm telefonlarında yıllardır 12 MP kullanıyor ama bir çok android telefondan çok daha iyi kamerası.Kamera iyi olsun istiyorsan Huawei nova 9 se var 108mp
Kamera ve performans olarak güzel. Ben konu açıp sorduğumda bu telefonu önerdi @BehzatAmirim hocam. O fiyatta daha iyisi yok sanırım. Bende alacaktım ama bütçeyi düşürmek zorunda kaldım.
Sıfır olarak GT ME modeli bana göre en iyisi.Realme'mi en iyisi?
Katılıyorum.Sıfır olarak GT ME modeli bana göre en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.