Realme GT2 Pro alınır mı?

  • Konuyu başlatan JoneX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 12B
Stres testinde ısınınca %74 performans ile sürekli devam ediyor. Gsmarena incelemesinde var.
Kayıtlı alacak olan düşünmesin. Kayıtsız isteyen de 6400 e oneplus 9 alsın, şarj aleti ve kutu yok, sadece telefon.

 
Stres testinde ısınınca %74 performans ile sürekli devam ediyor. Gsmarena incelemesinde var.
Kayıtlı alacak olan düşünmesin. Kayıtsız isteyen de 6400 e oneplus 9 alsın, şarj aleti ve kutu yok, sadece telefon.

sonuçta 13 bin bandına Türkiyeden alacağın diğer kayıtlı cihazlardan yine iyi performans olacak üzerine diğer artı donanımsal özellikler ve günlük kullanımda hiçbir zaman stres testindeki gibi işlemciyi %100 kullanmayacağımızı da göz önünde bulundurmak gerek
 
Sonuçta 13 bin bandına Türkiye'den alacağın diğer kayıtlı cihazlardan yine iyi performans olacak üzerine diğer artı donanımsal özellikler ve günlük kullanımda hiçbir zaman stres testindeki gibi işlemciyi %100 kullanmayacağımızı da göz önünde bulundurmak gerek

Tabii ki, işlemciyi sürekli %100 kullanmak pratikte telefonda mümkün değil. Bu fiyata kayıtlı muadili yok. 12 GB / 256GB için Çin fiyatı, Dubai fiyatı 9500-9600 ₺ civarı. Ha fazladan 3500 ₺ vermek beni yine çok rahatsız ediyor da o da Türkiye'de yaşamanın bedeli, yapacak bir şey yok.

Bu fiyata GT 2 Pro için düşünecek pek bir şey yok, net alınır. İmkanı olan zaten Dubai'den kayıt dahil 25-26 bine iPhone 14 Pro Max 256 alıyor. İmkanı olan için 25 bine Pro Max de gayet mantıklı aslında. Sentetik testte %40-50 daha hızlı gen 1'e göre, iOS farkı var. Apple bilinçli bir yazılım arızası çıkarmaz ise iPhone Pro Max silisyum yarı iletkenin sonu gelene kadar gider. Zaten sonu da yakın, pasif soğutma ile telefonda artık çok çok hız artmaz sanırım.

Edit : Çin ve Dubai fiyatı 8/256 içinmiş, bizde yine 3500 liradan daha fazla pahalı maalesef ama durum bu. Birleşik Arap Emirlikleri fiyatı bu, 1879 AED.
 
Son düzenleme:
Murat burç takipteyim en yakın zamanda bizlerle inceleme videonu paylaşırsın umarım dostum. Sony Z5 ve Z3+ kullanmış birisiyim bu yüzden biraz tereddüte girdim başka forumlarda Android 13 güncellemesinden sonra ısınma sorunu azaldı diyorlar.
Android 13'den sonra OnePlus 9 Pro ve 10 Pro'da da ısınma azaldı diyen iki kişiyle konuşmuştum. Bakıp göreceğiz arkadaşlar. Ben de merak ediyorum.
 
Su yeşilini Vatan'ın mağazasından teslim aldım. Yanında kulaklık hediye ediyorlar yine bilginiz olsun. 1 saatlik izlenimde gördüğüm kadarıyla mükemmel cihaz. Verilerimi aktardıktan sonra tekrar deneyeceğim.
 

Geri
Yukarı