Whister Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #21 Jack Rose dedi: Sağ olun hocam çok güzel açıklamışsınız ellerinize sağlık. Bende bu sabah sipariş ettim aklıma pek soru işareti kalmadı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yeni telefonunuz hayırlı olsun.
Jack Rose dedi: Sağ olun hocam çok güzel açıklamışsınız ellerinize sağlık. Bende bu sabah sipariş ettim aklıma pek soru işareti kalmadı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yeni telefonunuz hayırlı olsun.
Jack Rose Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer New Jersey 8 Eylül 2023 #22 Whister dedi: Rica ederim yeni telefonunuz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 676 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #23 sekerlipencere dedi: Çok oyun oynayan bir insan değilim, fotoğraf, sosyal medya tarzı takılıyorum aklımda iki model var. Hangisini önerirsiniz veya başka hangi modeli tavsiye edersiniz? Aklımdaki modeller: Realme GT2 Samsung S21 FE Genişletmek için tıkla... S21 FE az önde hocam.
sekerlipencere dedi: Çok oyun oynayan bir insan değilim, fotoğraf, sosyal medya tarzı takılıyorum aklımda iki model var. Hangisini önerirsiniz veya başka hangi modeli tavsiye edersiniz? Aklımdaki modeller: Realme GT2 Samsung S21 FE Genişletmek için tıkla... S21 FE az önde hocam.