Realtek ALC 898 Ve Cloud Alpha uyumlu mu?

nettoyeur

Hectopat
Merhaba arkadaslar, ses kartım Realtek ALC 898 ve bu ses kartı iyi mi kötü mü hiçbir fikrim yok. Cloud 2 veya Cloud Alpha almak istiyorum, Cloud Alpha'yı rahatca besler mi sıkıntı olur mu yoksa bu ay ıcınde cıkıcak Cloud Alpha S'i beklemelıyım? (Realtek ALC 898 hakkında da bilgi verirseniz iyi kötü hakkında sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim ses kartım alc 887 biliyorum farklı kartlar ben de aynı çelişkideyim. Benim anakartım kulaklığımı bariz bir şekilde besleyemiyor. Birçok yerde alc 892 ve 887 besler yazıyor fakat test etmeden asla almayın. Cloud 2 alırsanız sorun yaşamazsınız fakat alpha muamma. O kadar para verip 200 tl lik kulaklık performansına razı olma ihtimaliniz de var.

Merhaba benim ses kartım alc 887 biliyorum farklı kartlar ben de aynı çelişkideyim. Benim anakartım kulaklığımı bariz bir şekilde besleyemiyor. Birçok yerde alc 892 ve 887 besler yazıyor fakat test etmeden asla almayın. Cloud 2 alırsanız sorun yaşamazsınız fakat alpha muamma. O kadar para verip 200 tl lik kulaklık performansına razı olma ihtimaliniz de var.
O yüzden Alpha S ı bekliyorum biraz da Alpha S Eylül ayında cıkıcak 7.1 Harici Ses kartı ile birlikte geliyor.

O yüzden Alpha S ı bekliyorum biraz da Alpha S Eylül ayında cıkıcak 7.1 Harici Ses kartı ile birlikte geliyor.
Yalnız onun fiyatı da 130 dolar olacak biraz pahalı gibi geldi. Kablosuz kulaklık satın alma durumunda ses kartının bir önemi kalıyor mu bir bilginiz var mı? Mesala Cloud flight gibi bir modelde besleyememe sorunu olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı