Merhabalar, Realtek HD Audio programı bende gözükmüyor sürücü yüklü olduğu halde. Ne yaparsam yapayım getiremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Anakartım: ASUS Prime H310M-K r2.0.
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
Bunu indirmeye gerek kalmadı hallettim son attığınız linkten tam istediğim sürüm geldi çok sağ olun.
Ama bir sorun çıktı şimdi arayüzden kulaklığım gözükmüyor höparlör olarak gözüküyor.
USB girişli kulaklık olduğu için görmüyor Realtek.
O sürüme çok güvenmediğim için önermiyordum ama son çare bu. Kulaklığın kulaklık olarak gözüktüğünü ben görmedim daha. Ne zaman kulaklık taksam hep hoparlör olarak gözüktü.
O sürüme çok güvenmediğim için önermiyordum ama son çare bu. Kulaklığın kulaklık olarak gözüktüğünü ben görmedim daha. Ne zaman kulaklık taksam hep hoparlör olarak gözüktü.
Keşke hoparlör olarak gözüküp ayarlanabilseydi ama ayarladığım zaman hiçbir fak etmiyor çünkü kendi eklediği aygıtları görüyor program yani benim kulaklığım gözükmüyor ayarlanmıyor.