www.microsoft.com
dediğinizi yaptım ama hala hata alıyorum hata kodum 0x803FB005Bunu kurun.
Hata alırsanız bunu deneyin.![]()
Get $Realtek Audio Control from the Microsoft Store
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.www.microsoft.com
[Çözüm] Realtek Audio Control yüklenirken alınan hata | Technopat Sosyal
C:\Program Files\RealtekRealtek klasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 3. adıma geçin.C:\Program Files (x86)\Realtekklasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 4. adıma geçin.
www.microsoft.com
- Denetim masası > program kaldır kısmında Realtek olan programı silin. Eğer bu program yoksa 2. adıma atlayın.
C:\Program Files\RealtekRealtek klasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 3. adıma geçin.C:\Program Files (x86)\Realtekklasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 4. adıma geçin.- Bunu kurun.
![]()
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.www.microsoft.com
- Denetim masası > program kaldır kısmında Realtek olan programı silin. Eğer bu program yoksa 2. adıma atlayın.
C:\Program Files\RealtekRealtek klasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 3. adıma geçin.C:\Program Files (x86)\Realtekklasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 4. adıma geçin.- Bunu kurun.
![]()
Keşke hoparlör olarak gözüküp ayarlanabilseydi ama ayarladığım zaman hiçbir fak etmiyor çünkü kendi eklediği aygıtları görüyor program yani benim kulaklığım gözükmüyor ayarlanmıyor.O sürüme çok güvenmediğim için önermiyordum ama son çare bu. Kulaklığın kulaklık olarak gözüktüğünü ben görmedim daha. Ne zaman kulaklık taksam hep hoparlör olarak gözüktü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.