Realtek Audio Console gözükmüyor

MehmetKcn

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, Realtek HD Audio programı bende gözükmüyor sürücü yüklü olduğu halde. Ne yaparsam yapayım getiremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Anakartım: ASUS Prime H310M-K r2.0.

1. Denetim masası > Program kaldır kısmında Realtek olan programı silin. Eğer bu program yoksa 2. adıma atlayın.
  2. C:\Program Files\RealtekRealtek klasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 3. adıma geçin.
  3. C:\Program Files (x86)\Realtekklasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 4. adıma geçin.
  4. Bunu kurun.

1. Denetim masası > program kaldır kısmında Realtek olan programı silin. Eğer bu program yoksa 2. adıma atlayın.
  2. C:\Program Files\RealtekRealtek klasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 3. adıma geçin.
  3. C:\Program Files (x86)\Realtekklasörünü kaldırın. Eğer bu klasör yoksa 4. adıma geçin.
  4. Bunu kurun.

Klasörlerde ve denetim masasında Realtek yoktu ama yine de hata alıyorum.

Çok sağ olun.

1. Denetim masası > program kaldır kısmında Realtek olan programı silin. Eğer bu program yoksa 2. adıma atlayın.
  4. Bunu kurun.

Bunu indirmeye gerek kalmadı hallettim son attığınız linkten tam istediğim sürüm geldi çok sağ olun.
Ama bir sorun çıktı şimdi arayüzden kulaklığım gözükmüyor höparlör olarak gözüküyor.
USB girişli kulaklık olduğu için görmüyor Realtek.

Realtek kendi aygıtlarını ekledi.

Son düzenleme:
.
O sürüme çok güvenmediğim için önermiyordum ama son çare bu. Kulaklığın kulaklık olarak gözüktüğünü ben görmedim daha. Ne zaman kulaklık taksam hep hoparlör olarak gözüktü.
Keşke hoparlör olarak gözüküp ayarlanabilseydi ama ayarladığım zaman hiçbir fak etmiyor çünkü kendi eklediği aygıtları görüyor program yani benim kulaklığım gözükmüyor ayarlanmıyor.

Son düzenleme:
1625068710938.png

Görev yöneticisinde Realtek ile ilgili bir şey açık değil bu hatayı alıyorum silerken ne yapmalıyım.

Dosya Ekleri

• 1625068641321.png
    1625068641321.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 135

Technopat Haberler

Geri
Yukarı