H halil can karaca Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8 30 Haziran 2020 #1 Realtek Audio konsol gözükmüyor. BIOS güncellemesi ve anakart güncellemesi yaptım. Sürücülerimin hepsi güncel yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Realtek Audio konsol gözükmüyor. BIOS güncellemesi ve anakart güncellemesi yaptım. Sürücülerimin hepsi güncel yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #2 Farklı bir sorun için driver güncelliyordum açılmıyordu biraz önce. DDU ile kaldırıp, tekrar yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi
Farklı bir sorun için driver güncelliyordum açılmıyordu biraz önce. DDU ile kaldırıp, tekrar yükledim düzeldi.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 30 Haziran 2020 #3 Bende de çalışmıyordu. Sorun çıkarıyordu, Realtek'i sildim, artık kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS H halil can karaca Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8 30 Haziran 2020 #4 Victoria dedi: Farklı bir sorun için driver güncelliyordum açılmıyordu biraz önce. DDU ile kaldırıp, tekrar yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kurulumu güvenli modda mı yaptınız acaba yoksa normal moddamı Artı 0 Eksi
Victoria dedi: Farklı bir sorun için driver güncelliyordum açılmıyordu biraz önce. DDU ile kaldırıp, tekrar yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kurulumu güvenli modda mı yaptınız acaba yoksa normal moddamı
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 30 Haziran 2020 #5 192809 dedi: Bende de çalışmıyordu. Sorun çıkarıyordu, Realtek'i sildim, artık kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm yönteminize hayran kaldım Artı 0 Eksi
192809 dedi: Bende de çalışmıyordu. Sorun çıkarıyordu, Realtek'i sildim, artık kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm yönteminize hayran kaldım
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 30 Haziran 2020 #6 martinS dedi: Çözüm yönteminize hayran kaldım Genişletmek için tıkla... Her yolu denememe rağmen düzelmezse bu yolla çözerim efendim. Artı 0 Eksi
martinS dedi: Çözüm yönteminize hayran kaldım Genişletmek için tıkla... Her yolu denememe rağmen düzelmezse bu yolla çözerim efendim.
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #7 Normal modda yapmıştım. halil can karaca dedi: Kurulumu güvenli modda mı yaptınız acaba yoksa normal moddamı Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Normal modda yapmıştım. halil can karaca dedi: Kurulumu güvenli modda mı yaptınız acaba yoksa normal moddamı Genişletmek için tıkla...
KS KS H halil can karaca Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8 1 Temmuz 2020 #8 Victoria dedi: Normal modda yapmıştım. Genişletmek için tıkla... denedim ancak ne yazık ki düzelmedi Artı 0 Eksi