Çözüldü Realtek Ethernet Driver Kurulum Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nopatich

Hectopat
Merhabalar Realtek ethernet driver sorunu yaşıyorum. Babam modemi kapattı yanlışlıkla gittim açtım hemen ve İnternete bağlanmak için sürücü yüklemeniz gerekmektedir dedi. Diğer bilgisayarımda ve telefonumda internet mevcut. Bilgisayara format attım fakat düzelmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Olayın özetini sizinle aşağıda paylaşacağım ekran görüntüsünde bulabilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler saygılar.

ethernet.jpg

Aygıt yöneticisinde Ağ adaptörü olmadığını göremediniz mi? Olmayan bir aygıta nasıl sürücü yüklemeyi düşünüyorsunuz? Harici ağ kartın varsa yerinden çıkmış. Harici değilse bios ayarlarını default yapıp kaydet.
İşte normalde vardı. Oyun oynarken babam modemi kapattı ve sonuç böyle. Söylediğinizi yapayım bios'u default yapıp bakayım. Fakat harici derken anakarta bağlı. Deneyip sizi bilgilendiririm hocam.

Olmadı hocam biosu default yaptım yine gözükmedi. ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.

Merhabalar Realtek ethernet driver sorunu yaşıyorum. Babam modemi kapattı yanlışlıkla gittim açtım hemen ve İnternete bağlanmak için sürücü yüklemeniz gerekmektedir dedi. Diğer bilgisayarımda ve telefonumda internet mevcut. Bilgisayara format attım fakat düzelmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Olayın özetini sizinle aşağıda paylaşacağım ekran görüntüsünde bulabilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler saygılar.

Eki Görüntüle 119517

Realtek ethernet kartını bul sağ tuş özellikler de orda güç yönetimi var ordaki seçeneklerden güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu ayıgıtı kapatsın kutucuğu işaretliyse işareti kaldır bu şekilde dene bakalım.

Realtek ethernet kartını bul sağ tuş özellikler de orda güç yönetimi var ordaki seçeneklerden güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu ayıgıtı kapatsın kutucuğu işaretliyse işareti kaldır bu şekilde dene bakalım.
Konuyu okumadan niye yazıyorsun?

Windows 10 yükledim yine ağ bağdaştırıcısı gözükmüyor. Acaba yeni anakart mı almam gerek ?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunu Bios pilini çıkartıp takma işlemiyle çözdüm. O kadar attığım format boşunaymış :) Kurulu düzenim gitti ve 1 günümü çalmış oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 yükledim yine ağ bağdaştırıcısı gözükmüyor. Acaba yeni anakart mı almam gerek ?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunu Bios pilini çıkartıp takma işlemiyle çözdüm. O kadar attığım format boşunaymış :) Kurulu düzenim gitti ve 1 günümü çalmış oldu.
Biosla alakalı olduğunu en başta yazmıştım zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı