Çözüldü Realtek geliştirmeler bölümü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

121228

Megapat
Makaleler
10
Selam, az önce Realtek'i kaldırdım ve anakartımın sayfasından en güncel Realtek sürücüsünü yükledim. Her şey hoş güzel fakat Realtek "geliştirmeler" bölümü yok. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Eski sürüm:

Yeni sürüm:

Şu bölümü kastediyorum.

Çözüm
Teşekkürler. ASUS'un sitesinde neden en güncel sürüm yok acaba? Ayrıca bu sürümü nereden buldunuz?
Bazen anakart sitelerindeki sürücüler eski olabiliyor.

Sürücüyü burada buldum.

Peki bazı sürücülerde bahsettiğim sorun olurken bazı sürücülerde neden bu sorun olmuyor? Bu arada tekrardan teşekkürler.

Peki bazı sürücülerde bahsettiğim sorun olurken bazı sürücülerde neden bu sorun olmuyor? Bu arada tekrardan teşekkürler.
Ben de hep merak etmişimdir. O sekme bazı sürücülerde olmayabiliyor. Öğrenirsem sizlerle de paylaşırım. Sorun çözüldü mü?

Ben de hep merak etmişimdir. O sekme bazı sürücülerde olmayabiliyor. Öğrenirsem sizlerle de paylaşırım. Sorun çözüldü mü?
Aslında ben bunu gürültü tutma özelliği ve akustik eko iptali için istiyordum. Sonradan bunların çokta gerek olmadığı kanaatine vardım. O yüzden şu anlık yüklemeyeceğim. Fakat bir gün ihtiyacım olursa denerim. Teşekkürler tekrardan. Hayırlı geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…