Realtek güncellemesi sonrası ses kısıldı

sukrucandemir

Hectopat
Bugün Realtek HD Universal Driver Version 6.0.9202.1 numaralı sürücüyü kurdum ancak sesin azaldığını fark ettim. Tüm ayarları kontrol ettim, her şey bire bir aynı ancak ses az geliyor.

Bugün Realtek HD universal driver version 6.0.9202.1 numaralı sürücüyü kurdum ancak sesin azaldığını fark ettim.

Mikrofon filtresi kullanmıyorsan aygıt Yöneticisi/Sesden Realtek'e sağ tıkla özellikler/sürücü/sürücüye geri dön düzelicektir sanırım ya da ses arttıran programlar var %500'e kadar hatta bir ara kullanmıştım Ses Arttırma Programları bir de jakın kasaya tam takılı olduğundan emin ol temazsızlıkta olabiliyor.
İyi forumlar ☺️

Mikrofon filtresi kullanmıyorsan aygıt Yöneticisi/Sesden Realtek'e sağ tıkla özellikler/sürücü/sürücüye geri dön düzelicektir sanırım ya da ses arttıran programlar var %500'e kadar hatta bir ara kullanmıştım Ses Arttırma Programları bir de jakın kasaya tam takılı olduğundan emin ol temazsızlıkta olabiliyor.
İyi forumlar ☺️

Sürücüye geri döndüm ancak düzelmedi. Ses arttırma programları sesi mahvediyor ben sadece eski sesi istiyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı