Merhaba, sistemimi yükselttim ve anakartı değiştirdim, tüm eski driverları silip yenilerini kurdum, sorunsuz çalışıyorlar fakat Realtek HD Audio Control Panel'i hiçbir yerde bulamadım bu yüzden mikrofonumu kullanamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Ayarlar kısmını kurcalayın hocam, sürücüleri yükle tarzı bir şey var mı bakın. Şayet yoksa bu eklentilerin birinde bu sürücü güncelleme mevzusu vardır. Sistem tanılama paketinin içinde olabilir veya kullanıcı senaryosu.
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global MSI center indirin hocam oradan realtek yükleyin. Anakartların kendi clientinden indirmediğiniz sürece realtek control panel eklenmiyor. Sağlıklı olması için elinizle kurduğunu realteki kaldırın, MSI center dan yükleyin. Gigabyte'da da böyle Asus'da da sadece programlarının adı değişik. gigabyte control center, armory crate
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global MSI center indirin hocam oradan realtek yükleyin. Anakartların kendi clientinden indirmediğiniz sürece realtek control panel eklenmiyor. Sağlıklı olması için elinizle kurduğunu realteki kaldırın, MSI center dan yükleyin.
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global MSI center indirin hocam oradan realtek yükleyin. Anakartların kendi clientinden indirmediğiniz sürece realtek control panel eklenmiyor. Sağlıklı olması için elinizle kurduğunu realteki kaldırın, MSI center dan yükleyin. Gigabyte'da da böyle Asus'da da sadece programlarının adı değişik. gigabyte control center, armory crate
Ayarlar kısmını kurcalayın hocam, sürücüleri yükle tarzı bir şey var mı bakın. Şayet yoksa bu eklentilerin birinde bu sürücü güncelleme mevzusu vardır. Sistem tanılama paketinin içinde olabilir veya kullanıcı senaryosu
Ayarlar kısmını kurcalayın hocam, sürücüleri yükle tarzı bir şey var mı bakın. Şayet yoksa bu eklentilerin birinde bu sürücü güncelleme mevzusu vardır. Sistem tanılama paketinin içinde olabilir veya kullanıcı senaryosu.