Çözüldü Realtek HD Audio Control panel yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
RAM
8GB Corsair Value Select 2133MHz
SSD veya HDD modeli
120GB HIKVISION SSD + 500GB Samsung 870 EVO SSD
Ekran kartı
ASUS STRIX RX570
Anakart
MSI B450M-A Pro Max
İşlemci
Ryzen 3 3100
Merhaba, sistemimi yükselttim ve anakartı değiştirdim, tüm eski driverları silip yenilerini kurdum, sorunsuz çalışıyorlar fakat Realtek HD Audio Control Panel'i hiçbir yerde bulamadım bu yüzden mikrofonumu kullanamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartın sitesinden support kısmından yazılım, driver ve programlar bölümünden bulup indirebilirsiniz.

İndirdim zaten fakat kontrol panelini bulamıyorum.

Ayarlar, uygulamalar bölümünden yüklü olup olmadığını ve ismini kontrol edebilirsin. Farklı bir isim kullanıyor olabilir.

Artı -1 Eksi
İndirdim zaten fakat kontrol panelini bulamıyorum.
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global MSI center indirin hocam oradan realtek yükleyin. Anakartların kendi clientinden indirmediğiniz sürece realtek control panel eklenmiyor. Sağlıklı olması için elinizle kurduğunu realteki kaldırın, MSI center dan yükleyin. Gigabyte'da da böyle Asus'da da sadece programlarının adı değişik. gigabyte control center, armory crate

B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global MSI center indirin hocam oradan realtek yükleyin. Anakartların kendi clientinden indirmediğiniz sürece realtek control panel eklenmiyor. Sağlıklı olması için elinizle kurduğunu realteki kaldırın, MSI center dan yükleyin.
Harikasınız, teşekkür ederim. Deniyorum şimdi.

B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global MSI center indirin hocam oradan realtek yükleyin. Anakartların kendi clientinden indirmediğiniz sürece realtek control panel eklenmiyor. Sağlıklı olması için elinizle kurduğunu realteki kaldırın, MSI center dan yükleyin. Gigabyte'da da böyle Asus'da da sadece programlarının adı değişik. gigabyte control center, armory crate
1704570672666.png

Realtek Driver'ı göremiyorum burada.

Son düzenleme:
Harikasınız, teşekkür ederim. Deniyorum şimdi.

Eki Görüntüle 2076586

Realtek Driver'ı göremiyorum burada.
Ayarlar kısmını kurcalayın hocam, sürücüleri yükle tarzı bir şey var mı bakın. Şayet yoksa bu eklentilerin birinde bu sürücü güncelleme mevzusu vardır. Sistem tanılama paketinin içinde olabilir veya kullanıcı senaryosu

Çözüm
Maalesef orada da yoktu, biraz araştırma sonucu şu linkteki driverı kurdum ve çalıştı.
konu eski ama bu linkteki sürücüyü buradan bir moderatör atmısdı değil mi yanlıs hatırlamıyorsam

Maalesef orada da yoktu, biraz araştırma sonucu şu linkteki driverı kurdum ve çalıştı.
@Yener K. siz atmıştınız diye hatırlıyorum hocam yanlıs değil değil mi hatta içinde 6.01.87.03 sürücüsü var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı