Çözüldü Realtek HD Audio sürücü sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Someone9

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 Pro kullanıyorum orijinal sürüm.

Yazılım sürekli bozuluyor Gigabyte sitesinden son sürüm Driver yükledim, kurdum. Ne yaparsam yapayım 3 veya 4 kere açınca PC kulaklık veya mikrofonu algılamıyor ses yok.

Kulaklık yeni ve değişik kulaklıklarla denedim sorun yazılımda ne yaparsam yapayım olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada sadece kulaklıklar için geçerli bu sorun monitörden ses geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıdaki videodaki yöntemi yapıp daha sonra GIGABYTE'ın sitesinden tekrar sürücüyü indirip kurmayı deneyebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende de yarım saat uykuda bırakınca aynı sorun oluşuyor yanlış sürücü yüklemişsinizdir. Birda Realtek Audio consol yüklemeyi deneyin derim ben.

Aşağıdaki videodaki yöntemi yapıp daha sonra GIGABYTE'ın sitesinden tekrar sürücüyü indirip kurmayı deneyebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Aşağıdaki videodaki yöntemi yapıp daha sonra Gigabyte'ın sitesinden tekrar sürücüyü indirip kurmayı deneyebilir misiniz?

Yaptım şu an düzeldi gibi ama güncellemeleri kapatınca bir sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı