Mösü Meherremov
Kilopat
Selamlar herkese. Realtek Ethernet ağ arabirim denetleyiciyi indirme hatası. Şu hata uyarı nasıl çözülür? Invalid URL or URL expired.(3) yardımlarınız için teşekkürler ederim!
Donanım kimliklerini yollayın.
Sürücüler şuanda günçel en son sürümde. Yedek olsun diye lazm olur ileride bakarsın format attım felan ben indremyorum.Hayır. Senin amacın sürücünü güncellemek değil mi ?
ilk önçe amacım format attmaktı tüm sürüçüleri indirdim Chrome gibi programları bir tek bunda takıldım kaldım. donanım kimliklerini bende internetden taratıb arayıb bula bilyorum ama çok geride kalan sürümlerini gösteryorPek gerek yok, çünkü sürekli yeni sürüm gelir. Sürücüyü istiyorsan donanım kimliklerini yollarsın.
Pek gerek yok, çünkü sürekli yeni sürüm gelir. Sürücüyü istiyorsan donanım kimliklerini yollarsın.
Demek ki yanlış buluyorsun.Donanım kimliklerini bende internetden taratıb arayıb bula bilyorum ama çok geride kalan sürümlerini gösteriyor.
Rica ederim.Yardımın önerin için teşekkür ederim sağ ol
Demek ki yanlış buluyorsun.
Rica ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.