Realtek RTL8852AE ağ hızları tutarsızlık yapıyor

Daha fazla  
Merhaba,

HP Pavilion laptopumda Wi-Fi performansından aşırı şikayetçiyim. Birçok driver sürümünü denedim ama sonuç alamadım. İnternet hızı ve ping sürekli dalgalı halde. Aynı konumda başka bir laptop kullanıyorum ve bu sorunla karşılaşmıyorum; o laptopta internet daha hızlı ve stabil. Wi-Fi kartım Realtek RTL8852AE, işlemcim ise AMD Ryzen 5600H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

HP Pavilion laptopumda Wi-Fi performansından aşırı şikayetçiyim. Birçok driver sürümünü denedim ama sonuç alamadım. İnternet hızı ve ping sürekli dalgalı halde. Aynı konumda başka bir laptop kullanıyorum ve bu sorunla karşılaşmıyorum; o laptopta internet daha hızlı ve stabil. Wi-Fi kartım Realtek RTL8852AE, işlemcim ise AMD Ryzen 5600H.

Donenım kimliklerinden mi güncellediniz Driver Identifier'den.

Merhaba,

Bende de Lenovo da aynı sorun var delirmek üzereyim Reddit baktım orada da yaşayanlar var. Şimdilik tek çözümü Intel Wi-Fi kartı alarak bulmuşlar.
Realtek RTL8852AE var bende LoL'de anlık olarak 23msden 200 atıyor oyun donma kare atmama yapıyor o kadar sık yapıyor ki oyun oynanmaz oldu.
Bendeki cihaz da

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 7535HS RTX4050​

MSI i7 8750H 1050 de sabit 22ms alıyorum. 5.5 yıllık cihaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende kopma yok hızda çok iyi ping yapıyor paket kaybı yapıyor. Misal LoL oynuyorum savasın ortasında donuyor ve adamlar 2 sn sonra ışınlanıyor resmen. Ping bir anda 23'ten 200 atıyor. 23 düşene kadar atlamalar devam ediyor. Ya da Diablo oynarken 2 sn geri dönüyor karakter.
Ama ağda kopma az çekme yok. Ethernet bağladım 0 sorun. Umarım bana da gelir güncelleme. Intel Wi-Fi kartı 500TL Amazon'da Wi-Fi 6

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı