Realtek sürücüsü error 45 veriyor

Evet hocam yok gibi görünüyor ancak az öncede gitdi. Ve yine düzelttim ama birazdan gitçek muhtemelen.

Gitdiğinde ss alırım atarım hocam.

Burda

Hocam nasıl yapcam çözüm yokmu?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    153,2 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.png
    2.png
    223,7 KB · Görüntüleme: 18
  • 3.png
    3.png
    225,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 4.png
    4.png
    202,8 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Evet hocam yok gibi görünüyor ancak az önce de gitdi. Ve yine düzelttim ama birazdan gidecek muhtemelen.

Gitdiğinde SS alırım atarım hocam.

Burada.

Hocam nasıl yapacağım çözüm yok mu?

Sürücü bulucu kullandınız mı ya da Windows ayarlarıyla oynadınız mı?

Hayır hocam, Windows ayarlarını bilmem de Driver Booster 12 indirdim ancak bu error 45 çok sonra.

Pardon Error 45 yaşandıktan çok sonra indirdim Driver Booster 12-yi düzeltmesi için scan dedim ancak hiç birşeyi update yapmadım öyle kaldı

Son düzenleme:
Hayır hocam, Windows ayarlarını bilmem de Driver Booster 12 indirdim ancak bu error 45 çok sonra.

Pardon Error 45 yaşandıktan çok sonra indirdim Driver Booster 12-yi düzeltmesi için scan dedim ancak hiçbir şeyi Update yapmadım öyle kaldı.

O tarz programları kullanma hocam. USB bellekle temiz kurulum yapın. Windows Update çoğu sürücüyü kuruyor zaten. Diğer sürücüleri manuel olarak kurabilirsiniz.

Hocam şimdi eğer temiz kurulum yaparsam dosyalarım oyun kayıtlarım falan gidermi?

Yani hocam USB belleğim falan yok başka bir yolu yokmudur?

He bide hocam bu olaylar yaşandı çok yaşandı 1000-lerce kez denedim sonra onu indirdim yani bence problem onda değil.

Son düzenleme:
Hocam şimdi eğer temiz kurulum yaparsam dosyalarım oyun kayıtlarım falan gider mi?

Yani hocam USB belleğim falan yok başka bir yolu yok mudur?

Format atacağınız için dosyalar gider ama oyun kayıtları konusunda bilgim yok. Sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz ama USB ile temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olur.

O zaman yapamam hocam yani bakıcam artık bir gelişme olursa haber veririm.

Yinede desteğiniz için teşekkürler.

İyi günler dilerim😀.

Yani hocam aynı sorunlar devam ediyor değişen birşey yok.

Son düzenleme:
O zaman yapamam hocam yani bakacağım artık bir gelişme olursa haber veririm.

Yine de desteğiniz için teşekkürler.

İyi günler dilerim😀.

Yani hocam aynı sorunlar devam ediyor değişen bir şey yok.

USB bellekle format mı attınız yoksa sıfırlama mı yaptınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı