Çözüldü Reason Core Security Engine Yüksek CPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xShader

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Cheat Engine adlı dosyayı indirdim ve onun yanına RAV-Antivirüs diye bir program da geldi. Bu program gelince CPU çok fazla kullanım olduğunu gördüm. Reason Security Engine reason Client service vb. dosyalar CPU'yu çok kullanıyor. Regedit vb. uygulamalarda da silemedim. Reason Security Engine'ye dosya konumu aç yapıp silmeyi denedim, çoğu dosya silinmedi ve aynı şekilde CPU kullanılmaya devam etti. Yardım edin :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güvenli modda silmeyi deneyin olmazsa malware virüs programları var onlara taratıp dosyayı silmeyi deneyin. Eraser diye bir program vardı silinmeyen dosyayı direkt siliyor.
Güvenli modda silmeyi deneyin olmazsa malware virüs programları var onlara taratıp dosyayı silmeyi deneyin. Eraser diye bir program vardı silinmeyen dosyayı direkt siliyor.

Çözüm
Öncelikle merhaba. Cheat Engine adlı dosyayı indirdim ve onun yanına RAV-Antivirüs diye bir program da geldi. Bu program gelince CPU çok fazla kullanım olduğunu gördüm. Reason Security Engine reason Client service vb. dosyalar CPU'yu çok kullanıyor. Regedit vb. uygulamalarda da silemedim. Reason Security Engine'ye dosya konumu aç yapıp silmeyi denedim, çoğu dosya silinmedi ve aynı şekilde CPU kullanılmaya devam etti. Yardım edin :D
Sys ve dll dosyalarını kullandığı için normalde silemezsiniz. Sisteminizi güvenli moda alın, dosyaları silin. Fake AV olma ihtimali var. Malwarebytes indirip tarama yapın, kalıntılar temizlenir.

MBAM ile tarama yapıp bulunanları kaldır, aşağıdaki raporu paylaş.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı