Reason Cybersecurity silinmiyor

Hocam program ekle kaldır ayarlarına gidin, arama kısmına RAV yazıp çıkan programı silin. Ben bu şekilde yaptım sizin dediğinizi de yapacağım bakalım olacak mı?
Bilgisayarımda bilmediğim iki tane anti virüs var. Birini kayıt defteri düzenleyicisinden buldum sildim. Onun ismini boş verin. Ama bir tane anti virüs var, Reason Cybersecurity diye. Onu kayıt defteri düzenleyicisinden bulamadım. Denetim Masası'ndan da aramaya girip yaptım (Windows Defender'dan buldum arama kısmında da yok), silinmiyor. O Windows ile ilgili mi?

Eki Görüntüle 1074876

Aynı sorun bende hala mevcut çözümü nedir?

Hocam ben bilgisayar değiştirerek çözdüm. Sonra tekrar fark ettim ki yine yüklenmiş. Bu sefer dosya konumundan hiç zorluk çıkarmadan siliniverdiler fakat eskiden silmek için ne kadar uşrağsam da başaramıyordum. Arkadaş unlocker demiş onu deneyebilirsin.

Ayrıca YouTube'da böyle bir video gördüm fakat üyelere özel. Bu sorunu çözmek için 10 TL'yi gözden çıkarırsan bunu da deneyebilirsin istersen Reason Cybersecurity scam | rsenginesvc exe Uninstall Guide

Hocam ben bilgisayar değiştirerek çözdüm. Sonra tekrar fark ettim ki yine yüklenmiş. Bu sefer dosya konumundan hiç zorluk çıkarmadan siliniverdiler fakat eskiden silmek için ne kadar uşrağsam da başaramıyordum. Arkadaş unlocker demiş onu deneyebilirsin.

Ayrıca YouTube'da böyle bir video gördüm fakat üyelere özel. Bu sorunu çözmek için 10 TL'yi gözden çıkarırsan bunu da deneyebilirsin istersen Reason Cybersecurity scam | rsenginesvc exe Uninstall Guide

Hiç uğraşmadan format attım ben hocam cevabınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı