Çözüldü Reboot and Select proper Boot device hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

altugerbass06

Femtopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, ben bugun yeni SSD aldım ve içine Windows 10 kurdum. Güzel güzel bilgisayarla takılıyordum, sonra bu sisteme 1 TB harddisk bağladım ve onun da içine Windows 10 kurdum. Şimdi bilgisayarı açayım dedim ve reboot and Boot device hatasını alıyorum. İki diskte de aynı hatayı alıyorum. İkisi de bu şekilde kalıyor.
 
Çözüm
HDD'nin içine niye Windows kurdun? BIOS'dan boot priority'i SSD'ye getir, second ve third boot device varsa onları disabled yapıp dene.
BIOS ayarlarına girerek "Boot priority" seçeneklerinden SSD diskinizi 1.sıraya alın. HDD'yi de formatlayın ve Windows 10 SSD diskiniz de kalsın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı