Yine olmazsa bios pili bitmiştir. Değiştir ve arkadaşın dediğini tekrar yap daha karşılaşmazsın sorunla.Hemen deniyorum.
Evet üst sırada Windows Boot Manager vardı SSDmi en üste aldım ve sorun çözüldü teşekkürler.BIOS'tan işletim sistemi yüklü olan depolama birimini en üste al.
Görmedin mi attığım mesajı?Evet üst sırada Windows Boot Manager vardı SSDmi en üste aldım ve sorun çözüldü teşekkürler.
Pardon yanlış yazmışım Windows Boot Manageri seçtim ben sorun hâla devam ediyor BIOS'a gir çık atınca sorunsuz açılıyor, ama bilgisayarı ilk açtığımda gene aynı hatayla karşılaşıyorum.
Yine olmazsa bios pili bitmiştir. Değiştir ve arkadaşın dediğini tekrar yap daha karşılaşmazsın sorunla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.